Szerkesztővita:Attila.lajos

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Vince 16 évvel ezelőtt
Üdvözlet! Köszöntünk a magyar Wikipédiában, Attila.lajos !

Mielőtt bármit elkezdenél, kérjük, röviden ismerkedj meg a Wikipédia öt pillérével, a Wikipédia irányelveinek és útmutatóinak alapjaival. A Wikipédia szerkesztésének fortélyaihoz az első lépések oldalon találsz segítséget. A szerkesztést a homokozóban gyakorolhatod.

A Wikipédia alapvetően tegező formátumú, de nem kötelező tegeződni senkivel. Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a szerkesztői lapodon (például érdeklődési körödről, nyelvtudásodról). A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, ezen üdvözlet is példa rá. Kérjük, hogy a vitalapokon a hozzászólásaidat a ~~~~ jellel (Alt Gr+1) vagy a szerkesztődoboz feletti Aláírás gomb egyszeri lenyomásával üzeneted végén minden esetben írd alá, egyúttal mások hozzászólásain ne változtass, mert az azonnali kizárást von maga után.

A Wikipédia nem fórum, habár szinte bármiről lehet társalogni más felhasználókkal, az alpári stílus, mások sértegetése, kigúnyolása, szándékos hergelése szintén gyors kizárást von maga után.

A jobb felső menüsor első füle a szerkesztői lapodra, a második a vitalapodra mutat. A „Beállításaim” menüpontban teljes egészében testreszabhatod a Wikipédia felületét, aláírásodat, illetve számos más egyéb apróságot (pl. skin). A „közreműködéseim” opcióval megtekintheted az összes, Attila.lajos néven „elkövetett” szerkesztéseidet, a „figyelőlistám” opcióval pedig a számodra fontosabb lapok változásait követheted nyomon, amennyiben azokat megjelölted az eme szerkesztőablak tetején található „lap figyelése” fülre kattintva. Ha bármi kérdésed lenne, akkor fusd át a gyakran ismétlődő kérdések listáját, hátha ott van a válasz. Amennyiben nem, a kocsmafal megfelelő szekciójában érdeklődhetsz.

Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára !

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk! Vince blabla :-) 2007. június 26., 19:17 (CEST)Válasz