Szerkesztővita:Antissimo/Archívum07

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Hkoala 11 évvel ezelőtt a(z) így akartad? témában

Bygland

Szia! Ott van az ellenőrizetlen szócikkek között ez is. Betettél egy infoboxot, az rendben is van, viszont vettél ki - ha jól látom - olyan szöveget is, ami nem került át az infoboxba, tehát nem felesleges, valamint eltüntetted az összes iw-t. Légyszíves indokold, mert így nem tudom ellenőrzötté tenni. KÖszi,--Ivanhoe sherwoodi erdő 2012. január 1., 19:01 (CET)

SZia! Köszi a választ, mindez a szerkesztési összefoglalóból nem derült ki, másrészt lehet, hogy kellene egy egyértelműsítő lap hozzá. További jó szerkesztést!--Ivanhoe sherwoodi erdő 2012. január 2., 16:25 (CET)

Találkozó

A földrajzműhely vitalapján feltettem egy kérdést egy személyes találkozóval kapcsolatban. Örülnék, ha véleményeznéd! - Tündi vita 2012. február 5., 17:04 (CET)

Kisvasút

Szia! Tudom, hogy kedveled a kisvasutakat, ezért a figyelmedbe ajánlanám a bax szócikket! Ha van képed hozzá, jó lenne, ha fel tudnál párat tölteni hozzá! Előre is köszi! :) – B.Zsolt vita 2012. február 23., 13:51 (CET)

Marseille

Szia! Láttam, hogy 6 éve te írtad a cikket. Kérlek írj forrásokat hozzá, mert hiányoznak. Szajci pošta 2012. február 26., 19:47 (CET)

WP:BEV

„Amennyiben a szócikk címének több nyelven is releváns megjelenése van, és ezek mind fontosak és érdekes a magyar nyelv szempontjából, akkor érdemes ezeket egy külön bekezdésben (Nevek vagy Etimológia) alatt tárgyalni.”

– WP:BEV

--Peyerk vita 2012. március 12., 10:45 (CET)

Szerintem nem kevésbé relevánsak, mint a latin. De én arra próbáltam rámutatni, hogy az idegen nevek külön szakaszban szerepeltetése teljes összhangban van az irányelvvel (vagy mi az). --Peyerk vita 2012. március 13., 11:52 (CET)

Értem amit írsz, csak nem értek vele egyet.

A latin ezen az alapon az összes európai város esetében releváns volna, Budapestet pedig szlovákul, németül és románul is szerepeltetni kellene a bevezetőben.

Egyébként az általános álláspontom elég sarkos: idegesítő, hogy némely cikkben a bevezető definíciós mondatot szét..ják egy zárójelbe tett, néhol több sorosra duzzadó, mindenféle nyelvű idegen szavakat egymásra hányó listával.

--Peyerk vita 2012. március 14., 00:49 (CET)

Látom, a Budapest cikk szét is van ..va. Rendbeteszem azt is. --Peyerk vita 2012. március 14., 00:50 (CET)

Asszem rájöttem hogy nem ugyanarról beszélünk :)

Engem a bev. mondatba helyezés zavar, téged inkább a nyelvek körének kiválogatása foglalkoztat. Nem?

--Peyerk vita 2012. március 14., 13:29 (CET)

Egyházak kategóriák

Kedves Antissimo! Ha már – nagyon dicséretesen – rendet tettél az egyházak kategóriákban, hadd kérdezzem meg, mi legyen a sorsa a Kategória:Református egyházak-nak, alkategóriájának és cikkeinek. Egyébként a Magyarországi egyházak helyett szerinted nem lenne korrektebb megnevezés a magyarországi vallási közösségek? – Tkarcsi vita 2012. március 26., 12:59 (CEST)

( – 2008/2009 – )

Szia! Ilyeneket olvasok a polgármestereknél:

Ez így elég nehezen értelmezhető, kijavítanád valami olyan formára, amiből kiderül, hogy is kell érteni? Még elég sokat találtam ezeken kívül is. A többinél pedig, ahol kezdő évszám és nagykötőjel van megadva, arra kell figyelni, hogy a nagykötőjel és a zárójel között ne legyen szóköz. Ugyanúgy a teljes dátum nélküli magányos évszám és a nagykötőjel között sem. Példa a javításra. Ezekből a meglévőeket most ki tudom javítani bottal, csak a jövőre nézve mondom, viszont amelyik a fenti alakú, azt nem tudom javítani, előbb értelmezni kéne. Bináris ide Kelt: Wikipédia,  2012. április 8., 11:19 (CEST)

Wikiszülinap

Szia! Sok-sok boldog wikiszülinapot kívánok erőben, egészségben. Üdvözlettel Tambo vita 2012. május 4., 13:21 (CEST)

Ripa Pannonica Hungary

Szia ! Köszönöm a fenti szócikkel kapcsolatos érdeklődésedet. Szócikk-átirányítási javaslatod hibás, mivel a > A Római Birodalom Határai > Európai limes-szakaszok > Ripa Pannonica Hungary - féle világörökség- csoport szervezési rendszerét állítottam fel. Az általad javasolt szóciket ismerem, de szakszerűtlensége miatt felülvizsgálatra és a RPH-ba történő integrálását javasoltam (lásd ott). Ezzel többen egyetértenek. Ha érdekel, inkább ebben a nagy programban vegyél részt, igazán izgalmasnak tűnik. A program szakmai részletezését lásd A Római Birodalom Határai referencia-jegyzetében. Üdvözlettel: KT Kit36a vita 2012. június 7., 17:43 (CEST)

Válasz a RPH javaslathoz

Nagyon kérlek, hagyd békében ezeket a szócikkeket, mert még nincs itt az ideje a végleges VÖR-féle szóciknév-képzésnek. Még azt sem tudjuk, a szomszédok (osztrák-, horvát-, szerb) szakaszok milyen neveket fognak kapni (hazait, vagy egységes VÖR-t). Inkább érdemi adatfeltöltést végezz, ez igencsak ráfér az általad név-preferált szakaszra. Ha Neked kedvesebb, ezt végezd el ott. Beavatkozásod nagyon zavarná a folyamatban levő szakaszonkénti alapos szakmai adatgyűjtésemet. A szócikkjegyzetet ismét levettem. Köszönöm érdeklődésedet. (Kérlek, ne az user-vitafórumra írj). Kit36a vita 2012. június 8., 17:38 (CEST)

Szia! Ide is leírom. Azt javasoltam Kit36a-nak, hogy egy allapon csinálja meg a cikket, aztán össze lehet fésülni a kettőt. Azt a választ kaptam, hogy megcsinálja úgy, ezért kérlek próbáljatok valami jót összehozni :D Jó munkát! Szajci pošta 2012. június 9., 07:30 (CEST)

VÖR

Szia! Meg szabad kérdezni, mi történt? --Hkoala 2012. június 20., 13:23 (CEST)

Ugyanezt kérdezném a Földrajműhely kapcsán. - Tündi vita 2012. június 30., 15:36 (CEST)

meleg van

Szia! Én tudom, hogy meleg van, de a bolgár Lom várost azért mégse kellene Belgiumban hagyni :D --Hkoala 2012. július 5., 18:37 (CEST)

Nes

Innen: no:Nes (Suðuroy). Most látom, azon van egy ilyen link: http://www.faroeislands.dk/pages/NesvagurIndex.htm. Sőt, a miénken is rajta van. --Bean49 vita 2012. augusztus 9., 23:55 (CEST)

így akartad?

[1]? --Hkoala 2012. szeptember 25., 21:48 (CEST)