Szerkesztő:Xave2020

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Szabó Viktor
Született1996
MűvészneveSzabó Viktor
BeceneveViktor
YouTube-csatornája
Csatorna
SablonWikidataSegítség

Szabó Viktor[szerkesztés]

Szabó Viktor egy közepesen ismert magyar youtuber. Jelenleg 53,9 ezer feliratkozója van. A magyar YouTube egyik meghatározó alakja.

Karrier[szerkesztés]

Szabó Viktor videói általában YouTube tippek és trükkök de készít más tartalmat is például termek bemutatókat. Legrégebbi videója ezen a csatornán 2018. ápr. 15-én került fel a YouTube-ra. Azóta rendszeresen tölt fel tartalmakat. Régebben zenei karrierbe kezdett de ezt sajnálatos módon abbahagyta. Elmondása szerint azért mert nem volt rá ideje és pénze. Még azt is hozzáfűzte hogy a háttérben halad a projekt de nem lehet tudni mikor lesz új zene. Szabó Viktor élőben is szokott közvetíteni ilyenkor általában videokat elemez amelyet a nézői kültek neki. A másik gyakori tartalom a videóvágós streamek. Ezeken érdemes ott lenni mert ezekből meglehet tudni hogy milyen videók várhatóak. Nemrég elkezdett twichen is streamolni. Szabó Viktor egy tökéletes videós. Ezt onnan is lehet tudni hogy, amelyik videojában kritikákat kért nem kapott egyet sem a videót itt lehet megtekinteni :KRITIKÁT kértem tőletek, de ezt kaptam! 🤯

Közösség[szerkesztés]

Szabó Viktor üzemeltet egy discord szervert amelyhez itt tudtok csatlakozni. Nézőivel rendszeresen tartja a kapcsolatot ha nem csak annyit írnak neki hogy szia. Szabó Viktor a csatornatagokról se szokott elfelejtkezni. Exkluzív tartalmakkal látja el őket és csak ők tudják visszanézni az élő tartalmakat YouTube-on.