Szerkesztő:Sarvarigyulane

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Előzetesen is , illik hogy megismerjetek.Magyarországon, a Balaton partján, Siófok-Sóstón élek.A telkem végéből, rálátok a vízre. Magamról: sajnos, rokkant nyugdíjas vagyok, súlyos menthetetlen, elég ritka betegségben szenvedek.Erről, majd később írok egy átfogó cikket, azt hiszem, sokan tanulnak belőle.Épp , ezért, a fiamtól kaptam egy számítógépet, Windows XP PROFESSIONÁLT. Némely esetben problémát is okoz, okozott, mivel, ahová mentem böngészni, mindenki azt hitte, hogy én egy "business woman" vagyok.Ez, arra késztetett, hogy valamilyen szinten, el kezdjem az angol nyelv ismerkedésével.Sajnos, csak a szótárból tudok tanulni, mivel, még mozgásomban is korlátozott lettem, így , magamra szorulok. A ragozásokkal van problémám, de majd kialakul.Fiatalon mentem férjhez, így van egy 33 éves lányom, aki nem akar rólam igazán tudomást szerezni, pedig kértem,legalább, néha az interneten keresztül, levelezzünk. A fiam, nagyon jó gyerek, 31 éves, nős, van egy aranyos menyem.Sajnos, még unokával nem ajándékoztak meg, nálam, bizonyos ok miatt,"szalad" az idő,ez van. Egy kicsit hadj dicsekedjek! Saját magamnak kellett a számítógép használatát megtanulni, nekem megfelelő proramokat betölteni.Ez még nem minden!Nagyon szeretek fotózni, mindig a pillanatnyi ihlet, vonz, s a képeim fel kerültek a webre, nyilvános megtekintésre. Azt hiszem, elég sok mindent most leírtam magamról, hogy lássátok, ki vagyok. Most ,úgy mondják, hogy próbálkozom, de kédőbb, ha belejövök, akkor írok majd cikkeket, a készülő könyvemből is. Valamivel mindig igyekszem le kötni magamat,a sors hozta így. Remélem, a bemutatkozásom sikerült, szeretnék, majd ha lehet "barátokra" lelni.

Kedves Mentorommal , Mentivel, közösek a gondolataink, talán, még az érdeklődésünk is, annak dacára, hogy hozzám képest, fiatalember.De, tetstik a bemutatkozó listája, s valamilyen szinten, a vagánysága.Én, 52 éves vagyok,"vén csirke", de nem hiszem, hogy ez problémát okozna.Sok tapasztalattal rendelkezem, vannak dolgok,amiben sokat tudok segíteni én is. Természetesen, a kezdeti nehézségek után, majd belejövök én is, Menti segítségével.Az iskolai végzettségem, gimnázium(középiskola), s majd,anno, 82,-ben, elvégeztem az ápolónői szakot is, de , mostmár nyugodtan, s szabadon megírhatom,milyen kiképzést kaptam: akkoriban dúlt a hidegháború, s katasztrófa helyzetre képeztek ki, kemény feladat volt, sok titokkal, s bizony, komoly felelőséggel is járt. Nem beszélve a katonakönyvről, amit a mai fiatalok,közöttük, Menti is , nem ismer.Remélem, soha senki nem is fogja megismerni.Mint a bemutatkozóm első részében írtam ,jelenleg,(2003.-óta, rokkant nyugdíjas vagyok.Sok nyavajával küzdök , bizonyos témákkak ,tudok segíteni, s fogo írni olyan dolgokat ami megtörténtek velem, hogy lesz, aki kételkedik majd benne, hogy lehetett végig csinálni, küzdeni.Nagyon nehéz, annyit elárulok.Míg a sok baj el nem ért, addig nem a szakmámban dolgoztam,hanem, egy nagy szállodában voltam vezető szobaasszony.Külön fogok a Wikinek készíteni majd fotókat, mert a Picasa fent van a weben, s abból már nincs jogom képet feltölteni.Közel 2000 képem jelent meg, különböző témákban, s úgy érzem, az igényesség teljes tudatában.Akit érdekel, megnézheti a nevem után kikeresve.Azt hiszem, most befejezem magamról amit tudnotok kell, most pihenni kell, holnap, ha minden összejön, pár fotóval foglak Benneteket meglepni.Kérdéseket szívesen fogadok, válaszolok is rá.Hajni.

A nyár, utólsó képei, összeállítás , fotogalleria bemutatása.[szerkesztés]

BEYONSE,MENTI!Légyszi, segíts nekem, mert jó fél órája a pajzsmirigy bemutatása, s annak betegségeinek tudományos ismertetése elveszett! Most, pedig szeretnék, egy pár nappal ezelőtt készített, hajnalban készült fotósorozatot feltölteni, ami SONYfényképezőgéppel készült.A képeken lassan kell fel a nap , hajnali pára, a növények éles kontraszja, ahogy jön fel a nap, kiskutyák játéka, természet, csodás fényei-árnyai mutatkoznak be.A végén, teljesen világos lett, így a Balaton is láthatóvá válik.Ezt a sorozatot, elöször máshová szántam, de úgy gondolom, a Wikinek szívesebben ajánlom fel. Menti, arra kérlek,hogy támogasd a feltöltést, s a megírt cikkem megtalálását is , nagyon sokat dolgoztam miatta, kár lenne veszni hagyni! Számítok rád!

A sorozat címe: SONY KÉP Morning.
Remélem , hogy nyomon követed a fotókat, s volt aki megkérdezte, hol láthatóak a fotóim. picasaweb.google.hu oldalon, Hajni fotói.Köszi, ha van időd, akkor egy kicsit figyelj rám!– Hajni vita 2008. augusztus 23., 08:30 (CEST)

ÚTBAIGAZÍTÁS.[szerkesztés]

Nagyon köszönöm, az Orsolya Virág bíztató szavait, nagyon jól estek.Köszi.Beyonse,légyszí, kérek egy kis segítséget, mi az hogy a figyelő listámat megint alapra tettem? Mit kell csinálni, ezzel az oldallal? Légyszi,ha majd ráérsz, magyarázd el,mert, sehogysem jövök rá.Mit jelent az, hogy alapra tettem? Köszi.– Hajni vita 2008. augusztus 24., 05:46 (CEST)