Szerkesztő:SanTa

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

SanTa egy Wikipédia szerkesztő.

Érdeklődési terület[szerkesztés]

Hmm... aszongyahogy

  1. Delphi
  2. Okkult filozófia, ezoterika
  3. Jóbarátok
  4. Egyéb filozófia
  5. Whose Line is it Anyway?
  6. Beugró

Történet[szerkesztés]

Gyermekkor[szerkesztés]

Született 1975. június 2-án. Igazából 1-én éjjel, de az anyakönyvvezető kissé lassú volt, mire bejegyezte, már 2-a volt. Egészen fiatal korában tanult meg járni, beszélni, azóta próbálják rávenni, hogy üljön le végre, és fogja be a száját. Már az óvodában megtanult olvasni, és amíg a többiek legóztak, ő az óvónénivel a földcsuszamlás, és a földrengés közöti különbségről értekezett.
Az iskolában szembesült a kitaszítottság érzésével, ami akkoriban minden, az átlagot meghaladó szellemi képességű embernek kijárt. A nyolc általánost kijárva a Landler Jenő Szakközépiskolába járt... 7 évig. Ez idő alatt két év gépész alapképzést, egy elektroműszerész szakmunkásképzőt, egy számítógép műszerész szakérettségit, és egy informatikai technikus oklevelet kapott.

Munkahelyek[szerkesztés]

Már a technikumi évek alatt az Országos Traumatológiai Intézetben dolgozott, mint Novell operátor, majd 1996. november 11-től a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem Nyelvi Labor és Könyvtár részlegében rendszergazda, majd ugyanitt 2000. január 1-től a Közgazdasági Szaknyelvi Vizsgaközpont rendszergazdája, rendszerprogramozója, adminisztrátora, stb. Ezt a munkahelyét 2003. november 11-én hagyja ott, hogy 2004. július 1-ig az Alsys-2000 Kft. alkalmazásában kiszálló szervizes legyen a személyvédelmi jeladók karbantartó részlegén. Ekkor vált, és dolgozik jelenlegi munkahelyén, a HostWare Kft-nél, itt szállodai-, vendéglátó-, és egyéb idegenforgalmi szoftver készítésében vesz részt.

Családi állapota[szerkesztés]

Nem irigylésre méltó.