Szerkesztő:Jani47/teszt

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Jani47/teszt
(Ted)
MűfajKomédia

AlkotóSeth MacFarlane
RendezőSeth MacFarlane
Főszereplő

Ország Amerikai Egyesült Államok
Nyelvangol
Epizódok8
Gyártás
Vezető producer
  • Matt Reeves
  • Dylan Clark
  • Colin Farrell
  • Daniel Pipski
  • Adam Kassan
  • Lauren LeFranc
  • Craig Zobel
  • Bill Carraro
VágóAndy Keir
Forgatási helyszínNew York
OperatőrDarran Tiernan
Gyártó
  • 6th & Idaho
  • DC Studios
  • Dylan Clark Productions
  • Warner Bros. Television
Sugárzás
Eredeti adóUSA HBO Max
Kronológia
Kapcsolódó műsorBatman
További információk
SablonWikidataSegítség

ere[szerkesztés]

Az első részben megismerjük a filmből is ismert családot akikkel Ted él. Egy vacsora alkalmával amikor épp azon vitáznak ki a rasszista a családban Blaire felveti hogy Tednek iskolába kéne járnia hogy tanuljon. Másnap ő egyedül marad otthon és megtalálja Matty puskáját amivel véletlenül szétlövi a TV-t. Amikor Matty ezt megtudja elküldi Tedet az iskolába. Persze a macinak semmi kedve hozzá és ki akarja rúgatni magát de az igazgató ezt kiszúrja és nem megy bele a játékba. Egy lánynál füves cigit látnak és az az ötletük támad hogy drogbirtoklás miatt Tedet biztos kirúgják. A lány ad egy címet ahol tudnak szerezni, de amikor Ted odaér kiderül hogy a díler maga Blaire. A tandíj fizetése és a lakbér, amit Matty kér tőle, amiatt árulja a füvet. Ted megkapja a drogot de csak azzal a feltétellel hogy Johnnak nem ad és nem mondja el a többieknek. Persze Ted ad neki. Amikor az iskolában elakarják rejteni Ted szekrényében akkor John egyik osztálytársa elveszi tőlük. Később otthon is kiderül a dolog és Matty elküldi a lányt a házból. A lány elmagyarázza Johnnak és Tednek, hogy a saját családjánál is lakhatna de apja alkoholista, anyja elmebajos, a bátyja börtönben van. John-t mint unokatestvérét viszont nem akarja hogy ilyen legyen és vigyázni akart rá. Ted és John egy széfből a Ted tulajdonában lévő a Rocky filmben használt Sly igazi fogvédőjét Mattynek adják cserébe hogy Blaire maradhasson. A férfi belemegy az egyességbe. John és Ted megígéri Blairenek, hogy többé nem drogozik, de titokban megegyeznek abban, hogy továbbra is szívnak.




Az iskolában Johnt és Tedet , osztálytársuk Cliveh állandóan zaklatja. Kiderül róla hogy apja még születése előtt elhagyta őt ezért John és Ted felhívják őt és Ted eljátssza az apja szerepét és azt mondja neki nem is szereti őt A fiú emiatt öngyilkos akar lenni. Eztuán bűntudatot éreznek amiatt, hogy megsértették az érzéseit, és továbbra is úgy tesznek, mintha Clive apja lennének, abban a reményben, hogy jobb lesz az élete, amit gyorsan megkedvelnek. Clive személyesen akar találkozni apjával születésnapja alkalmából. John és Ted egy bevásárlóközpontban ajándékot akarnak venni az apja nevében de véletlenül megrongálnak pár terméket ezért a biztonsági elkapja őket de végül elengedi őket. Később felbérlik azt őrt hogy játssza el az apa szerepét. Egy darabig működik a dolog de miután a fiú anyja megjelenik mindenki lebukik. Clive először meg akarja verni őket de aztán John és Ted meggyőzi hogy tetteik valóban segítettek neki. Az epizód másik szálában Matty fél a vastagbéltükrözéstől van egy titka amikor még a vietnámi háborúban szolgált és azt hiszi kábult állapotban kifecsegi az orvosoknak.




John és Ted meg akarják nézni első pornójukat, de még túl fiatalok ahhoz, hogy kikölcsönözzenek egyet. Hamis személyi igazolványokat szerezve használva kivesznek pár pornót hogy otthon megnézzék azokat amíg szüleik távol vannak. Az egyik VHS kazetta megakad és a lejátszóban ragad. John és Ted besurrannak az iskola épületébe, hogy kicseréljék az videós szoba lejátszóját a sajátjukra, mivel ugyanolyan mint az övéké. Nem érnek haza időben így Susan megnézi a filmet. A fiúk mivel azt hiszik lebuktak, elszöknek otthonról. Susan viszont azt hiszi hogy Mattyé a kazetta és azért néz ilyeneket mert már nem szereti őt. Végül Blaire magára vállalja hogy övé a film hogy mentse a többieket. John és Ted megkönnyebbül és hazamennek.



John és Ted minden Halloweenkor tojással dobálják az utcán a jelmezes gyerekeket. Blaire egy buliba készül de nincs sofőrje. Teden hajtaná be szívességet amiért magára vállalta hogy övé a pornókazetta. Tednek muszáj belemenni de megígérik hogy este 9-ra hazaérnek. Természetesen Ted lerészegedik lesz a bulin és miután hazaindulnak összetöri Blaire autóját, így gyalog kell hazamenniük. Eközben John unatkozik otthon Tedre várva. Susan úgy próbálja ezt orvosolni, hogy áthívja baránője fiát. A fiú meg is érkezik aki igazából egy fura harmincnyolc éves férfi. Johnt nem szórakoztatja a társaság, de egy tanácsot megfogadott a fura alaktólː meg kell ragadni minden pillanatot az életben. Így mikor apja strucctojásokat kap egy barátjától azokkal kezdi el dobálni az utcabelieket. Időközben Blaire és Ted szereznek egy motort és mikor hazaérnek Johnt nem ismeri fel őket ezért megdobálja őket a tojással. Az epizód végén John megdöbben, amikor megérkezik Susan barátjának igazi fia.



Susan éppen süteményt készít mikor kimegy egy biztosíték és elmegy az áram. Matty lemegy a pincébe hogy megnézze mi a baj. A biztosító szekrényen egy pók van és mivel Matty fél tőlük azt hazudja tönkrement az áram megszakító és hívni kell egy szerelőt. Susan kitalálja hogy társasozzanak és Blairellel lemennek a pincébe ahol a lány visszakapcsolja az áramot. Miután felmennek Susan elmondja hogy Matty fél a pókoktól. Ettől férfi mérges lesz és el akar menni otthonról. Susan megbánja hogy kikotyogta a dolgot és sajnálni kezdi férjét. Blaire szembesíti a férfit hogy így manipulálja feleségét és párterápiára fizeti be őket. Innen már a terápia kezdetekor eljönnek mert Matty szerint a doki nem ért a munkájához. Ted veszi fel az orvos szerepét és arra jutnak hogy Susan tanárnak készült nem tudott érvényesülni az életben mert fiatalon férjhez ment. Az iskolában épp helyettes tanárt keresnek és John beajánlja anyját az igazgatónál. Susan első napja sikeresen telik de úgy dönt nem vállalja tovább mert már nem ezt akarja, elégedett a mostani életével.