Szerkesztő:Ho.ro

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Érdeklődési területem a vallások,nyelvek,távlatok.



Kedves Ho.ro, úgy látszik, te nem olvasol, csak írsz. Tudod, az utánozás nem csupán majomszokás - például a te turbógyorsasággal internetre vetett soraid olyan nyelvekről szólnak, amit az emberek egymástól tanulnak (lásd anyanyelv.

Próbálj te is kicsit minket utánozni, például abban, hogy végre megnézed, milyen formában szokás egy évszámos szócikket megjeleníteni. Megéri.

Millisits üzenetét ide is bemásolta: Gubb

Adalék: mivel úgy látszik, nem látogatod sűrűn a vitalapodat, itt is megkérünk rá, hogy legalább minimális szinten próbáld követni a Wikipédia kialakult szokásait, mert senik sem szeret mások után takarítani, mi sem. Üdv. Gubb 2004. szeptember 19., 20:21 (CEST)

Egyszóval légyszi-légyszi, mielőtt valamibe belekezdesz, próbálj utánanézni a dolgoknak: mások hogy csinálják. A "szabad lexikon" kifejezés nem azt jelenti, hogy mindenki azt csinál, amit akar: egy lexikonra vonatkoznak bizonyos műfaji szabályok, ajánlások, amit szeretnénk, ha betartanál. Ha valamit nem értesz vagy nem tudsz, vagy ha úgy érzed hogy értesz és tudsz, de mások nem úgy érzik és szólnak miatta, kérünk, legalább arra vedd a fáradtságot, hogy kérdezz.

Mert nem számít más, csak az hogy KÉRDEZZ, KERESD A VÁLASZT ...

(Tankcsapda). Gubb 2004. szeptember 19., 20:21 (CEST)