Szerkesztő:Bokorember/peldaoldal

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Ez egy szerkesztői oldal alatt létrehozott aloldal. Úgy tudunk ilyet létrehozni, hogy regisztrálunk és belépünk az oldalra. Majd, a legfelső menüpontban a saját felhasználónevünkre kattintva eljutunk a saját szerkesztői oldalunkra. Itt a böngésző címsorába (ahol az URL látszik) kattintunk, és az épp látható URL végére, a nevünk után / jellel írjuk be az adott szócikk nevét. Enter-t nyomva egy új oldalra kerülünk, ott kattintsunk a Létre akarom hozni ezt és ezt az aloldalt sorra és máris szerkeszthetjük.

Ez itt egy Cite book sablon példa egy tanulmányra:

Molnos Zselyke: Újraegyesülés. Sokkal több közünk van a természethez, mint gondoljuk. In Kapitány-Föveny Máté: Holnap: Hogyan őrizzük meg lelki egészségünket a gyorsan változó jövőben? Budapest: HVG Könyvek. 61–72. o.  

További információ erről a sablonról Sablon:CitLib

Hogy hivatkozzuk az állításainkat: Példa:

Ez az állítás itt [1] ellenőrizhető le. Itt látható [2]a következő hivatkozás. A hivatkozások számozás automatikus, nekünk nem kell vele foglalkoznunk.

  1. Kapitány-Föveny Máté: Holnap. Hogyan őrizzük meg lelki egészségünket a gyorsan változó jövőben? Budapest HVG Könyvek 61-72
  2. Gyulai Iván: Fenntartható fejlődés és kultúra