Fájl:Ferronor GR12U 412 Montadon - Potrerillos.jpg

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Eredeti fájl(4 487 × 2 770 képpont, fájlméret: 3,7 MB, MIME-típus: image/jpeg)

Összefoglaló

Leírás
Deutsch: Die GR12U 412 der Ferronor zieht leere Schwefelsäure-Kesselwagen auf der Steigung zwischen Montadon und dem Codelco-Werk in Potrerillos, Chile.
English: GR12U 412 hauls empty sulfuric acid tank cars on the grade between Montadon and Codelcos Potrerillos plant, Chile.
Español: Un tren GR12U 412 de la empresa ferroviaria chilena Ferronor transporta tanques de ácido sulfúrico vacíos, a su paso por el tramo comprendido entre Montadón y la fundición de Codelco de Potrerillos, provincia de Chañaral, región de Atacama, Chile.
Français : Un train GR12U 412 de la compagnie ferroviaire chilienne Ferronor transporte des citernes d'acide sulfuriques vides sur le tronçon entre Montadon et la fonderie Codelco de Potrerillos, province de Chañaral, région d'Atacama, Chili.
Polski: Należąca do linii Ferronor lokomotywa EMD GR12U o numerze 412 ciągnąca puste cysterny do przewożenia kwasu siarkowego na zboczu pomiędzy Montadon, a fabryką Codelcos w Potrerillos, w Chile.
Dátum
Forrás A feltöltő saját munkája: http://www.bahnbilder.ch/picture/13264
Szerző Kabelleger / David Gubler (http://www.bahnbilder.ch)
Fényképező elhelyezkedése26° 23′ 40,52″ D, 69° 26′ 16,04″ Ny Kartographer map based on OpenStreetMap.További képek erről a helyről: OpenStreetMapinfo

Assessment

Kép of the year
Kép of the year
Featured kép
Minőségi kép
Minőségi kép

Wikimédia Commons

Ez a fájl döntőbe került Az év képe 2013 versenyen.
Ez a kép kiemelt a Wikimédia Commonson (Kiemelt képek) és egyike a legjobb képeknek.
Ez egy minőségi kép, és kielégíti a címhez szükséges előírásokat.
 A 8:5-ös, 16:10-es és 16:9-es képarányú képek – így ez a kép is – alkalmasak szélesvásznú háttérképként történő használatra (lásd még a galériát).

Ha van hasonló minőségű, megfelelő licencű képed, töltsd föl, jelezd a licencét, és jelöld kiemeltnek!

Licenc

Én, e mű szerzője a művemet az alábbi licencek alatt teszem közzé:
GNU head Ez a fájl szabadon másolható, terjeszthető és/vagy módosítható a GNU Szabad Dokumentációs Licenc feltételei alapján, az 1.2 vagy későbbi, a Free Software Foundation által publikált Nem Változtatható szakaszok, Címlapszövegek és Hátlapszövegek nélküli változat szerint. E licenc egy példánya a GNU Szabad Dokumentációs Licenc című fejezetben olvasható.
w:hu:Creative Commons
Nevezd meg! Így add tovább!
Ez a fájl a Creative Commons Nevezd meg! – Így add tovább! 3.0 Unported, 2.5 Általános, 2.0 Általános és 1.0 Általános licencek alapján használható fel.
A következőket teheted a művel:
  • megoszthatod – szabadon másolhatod, terjesztheted, bemutathatod és előadhatod a művet
  • feldolgozhatod – származékos műveket hozhatsz létre
Az alábbi feltételekkel:
  • Nevezd meg! – A szerzőt megfelelően fel kell tüntetned, hivatkozást kell létrehoznod a licencre és jelezned kell, ha a művön változtatást hajtottál végre. Ezt bármilyen észszerű módon megteheted, kivéve oly módon, ami azt sugallná hogy a jogosult támogat téged vagy a felhasználásod körülményeit.
  • Így add tovább! – Ha megváltoztatod, átalakítod, feldolgozod ezt a művet, a közreműködésedet csak az eredetivel megegyező vagy hasonló licenc alatt terjesztheted.
A mű a fenti licencek bármelyike szerint felhasználható.
Képjegyzetek
InfoField
Ehhez a képhez képjegyzetek tartoznak: Képjegyzetek megtekintése a Commonson

Képaláírások

Adj meg egy egysoros magyarázatot arról, hogy mit mutat be ez a fájl

A fájl által ábrázolt elemek

mű tárgya

25. július 2013

26°23'40.52"S, 69°26'16.04"W

Fájltörténet

Kattints egy időpontra, hogy a fájl akkori állapotát láthasd.

Dátum/időBélyegképFelbontásFeltöltőMegjegyzés
aktuális2013. szeptember 13., 22:15Bélyegkép a 2013. szeptember 13., 22:15-kori változatról4 487 × 2 770 (3,7 MB)Kabelleger{{Information |Description ={{en|1=GR12U 412 hauls empty sulfuric acid tank cars on the grade between Montadon and Codelcos Potrerillos plant, Chile.}} {{de|1=Die GR12U 412 der Ferronor zieht leere Schwefelsäure-Kesselwagen auf der Steigung zwische...

Globális fájlhasználat

A következő wikik használják ezt a fájlt:

Metaadatok