Castore

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Castore
Típus
Alapítva2015. július 6.
SzékhelyManchester
Iparágsportruha
Formanyilvánosan működő részvénytársaság
A Castore weboldala
SablonWikidataSegítség

A J. Carter Sporting Club Limited (Castore néven működik) egy brit sportruházati és sportruházati gyártó, amelynek székhelye az angliai Manchesterben található.

A cég termékeit világszerte több mint 50 országban értékesítik, és szponzorációs szerződéseket kötöttek egyesületi futballcsapatokkal, krikettcsapatokkal, rögbi szakszervezeti csapatokkal, Forma-1-es csapatokkal és teniszezőkkel.[1][2][3][4]

A céget 2015-ben alapította Thomas és Philip Beahon. Tom a birkenheadi Tranmere Rovers professzionális ifjúsági labdarúgója volt 17 és 21 éves kora között, mielőtt a spanyolországi Jerez Industrialnál dolgozott és a Glenn Hoddle Akadémiára járt volna. Phil félprofi krikettet játszott Cheshire és Lancashire krikettklubokban.

Jegyzetek[szerkesztés]

  1. Castore expand into Netherlands with Feyenoord deal (brit angol nyelven). Inside World Football, 2023. január 30. (Hozzáférés: 2023. május 18.)
  2. Ketchell, Matthew: Castore reported to have agreed a deal with Sevilla for the 2022/23 season (angol nyelven). ChronicleLive, 2021. június 27. (Hozzáférés: 2023. május 18.)
  3. Castore unveiled as Wolves’ on-field partner in landmark deal | Club | News (angol nyelven). Wolverhampton Wanderers FC. (Hozzáférés: 2023. május 18.)
  4. Castore is the new Bayer 04 kit partner until 2027. castore.com. (Hozzáférés: 2023. május 18.)

Fordítás[szerkesztés]

  • Ez a szócikk részben vagy egészben a Castore című angol Wikipédia-szócikk ezen változatának fordításán alapul. Az eredeti cikk szerkesztőit annak laptörténete sorolja fel. Ez a jelzés csupán a megfogalmazás eredetét és a szerzői jogokat jelzi, nem szolgál a cikkben szereplő információk forrásmegjelöléseként.