Szerkesztővita:FreedomsJournal

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Teemeah 14 évvel ezelőtt a(z) Freedom's Journal témában
Köszöntünk a magyar Wikipédiában, kedves FreedomsJournal!

Üdvözlünk!

Figyelmedbe ajánljuk:

Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára és a forrásaid pontos megjelölésére!


Mentor · Ha akarod, akkor melléd áll egy segítő, a te személyes mentorod, és segít a szerkesztéssel kapcsolatos gondjaidban. Ide kattintva találsz erről többet. | Segítség · Bonyolultabb szerkesztési ügyekben a kocsmafalra is írhatsz kérdéseket. Ha egy szerkesztőtársad tudja a választ, ugyanott fog válaszolni. | Tudakozó · Egy tudakozót is működtetünk. Ott viszont olyan kérdésekre kaphatsz választ, amit egy lexikonban keresne az ember.


Ha van kedved, mutatkozz be szerkesztőtársaidnak, ide kattintva. A szerkesztői lapodon írjál a érdeklődési körödről, nyelvtudásodról. Az a lap csak a tiéd. Kialakításához segítséget itt találsz. | Ilyen vitalapja, „szerkesztővitája” is van minden szerkesztőnek, mint ez a lap itt. Aki neked üzenni akar valamit, az ide fog írni, téged pedig egy sárga csík a lap tetején automatikusan figyelmeztet az új üzenetre. A cikkeknek is van vitalapjuk, ott a cikk kialakítását tárgyalják meg az érdekelt szerkesztők. | Kérünk, hogy az eszmecserék során így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk! Timish levélboksz 2009. május 16., 10:36 (CEST)Válasz


If you don't speak Hungarian, please click here.

Freedom's Journal[szerkesztés]

Szia, ezt a cikket egy kicsit wikikonformra kellene igazítani, a szócikkek nálunk nem így néznek ki. A Wikipédia:Első lépések oldalon találsz kiindulási pontot. Megértem, hogy ez egy házi feladat (mostanság megszaporodtak az újságokról szóló cikkek, úgyhogy gyanítjuk, hogy valamelyik felsőoktatási intézmény áll mögötte), de mivel ez egy enciklopédia, a cikkeknek úgy is kell kinézniük, nem úgy, mint egy házi dolgozatnak :) Szívesen segítünk, ha kell, persze. – Timish levélboksz 2009. május 16., 10:36 (CEST)Válasz