You’re Beautiful (televíziós sorozat)

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
You're Beautiful
(미남이시네요 Minamisinejo)
You're Beautiful logo.svg
You're Beautiful logo.svg
Műfaj romantikus vígjáték

Író Hong nővérek
Rendező Hong Szongcshang
Főszereplő Pak Sinhje
Csang Gunszok
Csong Jonghva
I Honggi

Formátum 1080i HDTV
Ország  Dél-Korea
Nyelv koreai
Évadok 1
Epizódok16
Gyártás
Részenkénti játékidő 60 perc
Forgalmazó SBS
Sugárzás
Eredeti adó SBS
Eredeti sugárzás2009. október 7. – 2009. november 26.
Korhatár 15 éven aluliaknak nem ajánlott.
Kronológia
Előző Swallow the Sun
Következő Will It Snow for Christmas?
Kapcsolódó műsor Fabulous Boys
Ikemen deszu ne
További információk

A You're Beautiful (hangul: 미남이시네요MinamisinejoRRMinamisineyo?) 2009-ben bemutatott dél-koreai televíziós sorozat, melyet az SBS csatorna vetített. A főszerepben Pak Sinhje, Csang Gunszok, Csong Jonghva (CN Blue) és I Honggi (F.T. Island) látható. I Honggi öt év után ezzel a sorozattal tért vissza a képernyőre.[1]

A sorozatnak két remake-je készült, a japán Ikemen deszu ne 2011-ben,[2] valamint a tajvani Fabulous Boys 2013-ban, ahol Pak Shinhje cameoszerepben is felbukkant.[3]

A film címe a főszereplő nevére utal: Ko Minam szójáték, a „virágfiú, szép fiú” jelentésű kkonminamra utal.

Történet[szerkesztés]

Ko Minjo apácazárdában él, imádkozik és a zárda kertjében álló szobrokat pucolja. Csendes élete gyökeresen megváltozik, amikor felbukkan Ma menedzser, aki könyörög neki, hogy segítsen a testvérén, Minamon. Minam és Minjo ikrek, és Minam, az ikerpár fiú tagja épp Korea egyik legnépszerűbb együttesébe, az A.N.Jell-be nyert felvételt, csakhogy rosszul sikerült az Államokban végrehajtott plasztikai műtétje és korrekciók miatt maradnia kell. A menedzser attól tart, Minam elveszítheti a pozíciót, ha kiderül, hogy operálták, ezért megkéri Minjót, hogy mivel úgyis kiköpött mása a bátyjának, pár hétre öltözzön fiúnak és bújjon Minam bőrébe. A lány beleegyezik, levágatja a haját, felveszi testvére ruháit és aláírja a nevében a szerződést An igazgatóval, az A.N.Jellt menedzselő cég főnökével.

Az A.N.Jell tagjai azonban nem örülnek túlzottan az új fiú érkezésének, különösen Thegjong, az énekes fogadja rendkívül ridegen Minamot. Ráadásul a fiúvá öltöztetett lánynak be kell költöznie a fiúk kétemeletes villájába is. Titkát elég hamar felfedezi Sinu, a gitáros, de annyira megtetszik neki a lány, hogy nem szól senkinek. A mókamester Jeremy, a dobos, hideg távolságot tart Minamtól, főképp, mert „furán” érzi magát a közelében. Minjo/Minam pedig lassan teljesen beleszeret az őt ki nem állható Thegjongba, de meg kell küzdenie a fiúra pályázó gonosz természetű Heivel, aki megsejti, hogy Minammal valami nem stimmel.

Szereplők[szerkesztés]

Források[szerkesztés]

  1. '미남이시네요' 이홍기 "연기 도전, 부담 없다" (FT Island’s Hong Ki ready to return to acting) (koreai nyelven). JoyNews. (Hozzáférés: 2009. november 29.)
  2. Takimoto Miori, Tamamori Yuta, Fujigaya Taisuke, Yaotome Hikaru star in "You’re Beautiful" remake. Tokyograph, 2011. május 17. (Hozzáférés: 2011. május 21.)
  3. Park Shin Hye Makes Cameo Appearance in Taiwanese Remake of You're Beautiful. enewsworld, 2013. május 27. [2013. december 3-i dátummal az eredetiből archiválva]. (Hozzáférés: 2013. december 2.)

További információk[szerkesztés]