Wikipédia:Tudakozó/Archívum/2022-11-30

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

vendegem.hu belépés jelszóval :[szerkesztés]

Megválaszolva. Ha további kiegészítést akarsz tenni, akkor kattints a szakaszcím mellett a [forrásszöveg szerkesztése] feliratra.
Ha új kérdést akarsz feltenni, kattints ide!

Azt szeretném megtudni, hogy a Vendégem oldalon miért nem tudok belépni jelszóval ? Mindig azt írja ki a gép, helytelen jelszó. Azt kéne tudni, az eredeti regisztrációban, milyen jelszavat használtam ? Az elfelejtett jelszóra hiába adok meg új jelszót nem fogadja el a gép. Kérem szíveskedjenek a kérdéseimre válaszolni.Mindig csak az ügyfélkapus jelszóval tudtam belépni.
--31.24.185.30 (vita) 2022. november 30., 21:26 (CET)[válasz]
válasz
Ebben sajnos nem tudunk segíteni, ön eltévedt: ez itt a WIKIPÉDIA lexikális tudakozója, nem pedig egy adott weboldal ügyfélszolgálata. Forduljon a vendegem.hu oldal fenntartójához a turisztika@1818.hu email-címen, ami vendegem.hu oldal alján található.
Az itt közzétett személyes adatait adatvédelmi okokból eltávolítottuk, nem jó ötlet nyílvános fórumon mindenféle azonosítóját, lakcímét közzétenni, kérem ilyet ne csináljon soha.
Xia Üzenő 2022. november 30., 21:36 (CET)[válasz]
Egyébként lehet, hogy a Caps lock bekapcsolása miatt. Ellenőrizte a kérdés feltevője, hogy ki van-e kapcsolva a Caps lock? (Ha a jelszó minden betűje nagy, akkor pl. be kell kapcsolni, vagy a Shift billentyűt nyomva tartani, de ha nem, érdemes kikapcsolni.) Alfa-ketosav vita 2022. november 30., 22:56 (CET)[válasz]