Wikipédia:Tudakozó/Archívum/2021-01-30

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ez a kérdés még nyitott. Ha tudod a választ és a forrást is meg tudod adni, akkor kattints a szakaszcím mellett a [szerkesztés] feliratra.
Ha új kérdést akarsz feltenni, kattints ide!

Azt szeretném megtudni, hogy a fennti kép mit ábrázol? Szerintem a címe Vörösmarty tér 2? Emlékeim szerint Waldorf Óvoda volt belülre kiírva (utcafronton semmi). Ha ez a Vörösmarty tér 2 akkor 2020-ban,-az oktatási hivatal weboldala alapján,- itt van a Fóti Népművészeti Szakgimnázium, Gimnázium és Technikum fotinepmuveszeti.hu Az intézmény OM azonosítója: 032600, Fót-Központi Református Egyházközség Száz Juhocska Református Óvodája „Száz Juhocska” Református Óvoda Az intézmény OM azonosítója: 100501 és Fóti Szabad Waldorf Óvoda, Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Gimnázium Az intézmény OM azonosítója: 100510.
Kiegészítő kérdés:Azonos-e az ELTE https://edit.elte.hu/xmlui/bitstream/handle/10831/35053/Adsumus_XIV_Huszthy_Zita_Katalin_p_113-132.pdf tanulmányban említett Vásár tér / Vörösmarty tér északi részén található 18. századi egykori iskolaépülettel.
 megjegyzés1 Az OSM térkép vélhetően tévesen a katolikus óvodát jelőli ide és a Szeberényi utcát. A katolikus óvoda 2019 óta kb. 50 m-re É-ra (az OSM-en felirat nélküli sárga nagyobb terület) található
 megjegyzés2 A kép alapján a Vásár tér a Fáy András térrel egy helyen van??. Az Fáy András iskola weboldala szerint az iskola címe Fáy András tér 1 szám alatt van. Ilyen közterületet se a google, se OSM térkép nem jelől. Az openstreetmap Vásár teret jelől.
 megjegyzés2 Az OSM térképen a Fóti Szeplőtelen Fogantatás templom előtti utca Vörösmarty tér-ként van jelőlve én úgy tudom a templom/plébánia címe: Fót, Vörösmarty Mihály utca 2. Ez azért érdekes mert a Vörösmarty utca 4. számra az oktatási hivatal Fóti Ökumenikus Általános Iskola és Gimnázium-ot írja amit az openstreetmap is kb ott jelől.
Válaszokat előre is köszönöm. - - Globetrotter19 vita 2021. január 30., 12:19 (CET)[válasz]
Ez a kérdés még nyitott. Ha tudod a választ és a forrást is meg tudod adni, akkor kattints a szakaszcím mellett a [szerkesztés] feliratra.
Ha új kérdést akarsz feltenni, kattints ide!

Azt szeretném megtudni, hogy mi ez kép illetve kép2. Rom? műrom?
Kiegészítő kédés ugyanitt van kép3. Talán medence/kút/szökőkút?
Válaszokat előre is köszönöm. - - Globetrotter19 vita 2021. január 30., 12:53 (CET)[válasz]