Wikipédia:Tudakozó/Archívum/2020-08-01

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

K + R tábla[szerkesztés]

Emblem-question-yellow.svg Ez a kérdés még nyitott. Ha tudod a választ és a forrást is meg tudod adni, akkor kattints a szakaszcím mellett a [szerkesztés] feliratra.
Ha új kérdést akarsz feltenni, kattints ide!

Azt szeretném megtudni, hogy mit jelentenek a betük? A commonson a 455 magyar jelzőtábla között nem találtam. Talán hasonló mint a Kiss & Ride tábla Kovácsin.
- - Globetrotter19 vita 2020. augusztus 1., 11:53 (CEST)
Itt egy tavaly szeptemberi tudósítás erről a tábláról, a terjedéséről... még keresem, hogy ezt mikor engedélyezte/rendelte el a hatóság. - Adventuress Under Sail.jpg vitorlavita 2020. augusztus 1., 15:01 (CEST)
Egy újabb - még mindig nem kormányzati eredetű - más ennek a táblának a kinézete, itt 'kiegészítő tábla'-ként látható! - Adventuress Under Sail.jpg vitorlavita 2020. augusztus 1., 15:17 (CEST)
Úgy tűnik, nincs kormányzati szabályozás! Figyelemre méltó, hogy a külföldi használatú táblák sem egységesek túlságosan... talán ez a magyarázat: nincs ISO-előírás? - Adventuress Under Sail.jpg vitorlavita 2020. augusztus 1., 15:28 (CEST)
A gödi táblával kapcsolatban az a fura, hogy se ikon, se a szokásos angol szöveg nincs, az alatta lévő kiegészítő tábla kiszállásról ír, pedig a K itt vélhetően a 'Kiss'-re utal ezért szerintem kissé férevezető.
Az is érdekes, hogy annyira 'akarták' a megálló/leálló sávot, hogy a járda keskeny lett és így a közúti tábla és a villanyoszlop is,-a háttérben,-az úttestre került. - - Globetrotter19 vita 2020. augusztus 1., 15:49 (CEST)