Wikipédia:Tudakozó/Archívum/2020-06-08

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

kicsi telek szoba konyha hétvégi ház , nyaraló érdekel , ne tul drága legyen .[szerkesztés]

Megválaszolva. Ha további kiegészítést akarsz tenni, akkor kattints a szakaszcím mellett a [forrásszöveg szerkesztése] feliratra.
Ha új kérdést akarsz feltenni, kattints ide!

--217.112.129.36 (vita) 2020. június 8., 08:57 (CEST)[válasz]

Valószínű, hogy a kérdését, üzenetét valaki másnak szánta, és csak tévedésből került egy enciklopédia - főleg műveltségi kérdésekben segítő - olvasószolgálatához.
Ne feledje az üzenetet az eredeti címzettnek újra elküldeni!

Arckép feltöltése[szerkesztés]

Ez a kérdés még nyitott. Ha tudod a választ és a forrást is meg tudod adni, akkor kattints a szakaszcím mellett a [szerkesztés] feliratra.
Ha új kérdést akarsz feltenni, kattints ide!

Azt szeretném megtudni, hogy miképpen tölthetném fel Dienes István fotóját, amelyhiányzik a wikipédiás szócikkéből.
Erdélyi Tamás (a címem ismert Vitorlásnál!)
--2001:4C4E:130B:A800:2C95:5CF9:CFEE:F110 (vita) 2020. június 8., 12:31 (CEST)[válasz]
válasz
Kedves @Erdélyi37Tamás:
Itt, ezen az oldalunkon is (vagyis, a Tudakozóban is), az oldal bal szélén, az 'Eszközök'-csoportban van egy menüpont: 'Fájl feltöltése'. Erre rákattintva eljutsz egy olyan oldalunkra, amely előbb kikérdezi a feltöltendő fájllal (azaz: képpel) kapcsolatos információkat, majd végül kéri a számítógépedről a fájl feltöltését!
Ha ez rendben megtörtént, akkor lesz egy 30 napos határidő, amely alatt be kell érkeznie az OTRS-szerkesztőkhöz a fájl tulajdonosának (a szerzői jogokból fakadó) engedélye (feltételeivel együtt), arról, hogy a fájl megjelenhet a Wikipédiában. Ha ez megtörtént, akkor a feltöltési folyamat befejezettnek nyilváníttatik.
Megjegyzem, hogy nem mindig egyszerű az engedélyezési eljárás, főleg a jogtulajdonos személyének meghatározása a nehéz. (A szócikkek jó részében ezért nincs fényképmelléklet...)
A most feltett kérdésre én csak ilyen általános választ tudok adni, nem vagyok OTRS-kezelő szerkesztő. Konkrét tanácsokért az ő üzenőfalukon (Wikipédia:OTRS-üzenőfal) kell feltenni a kérdéseket. De nem ám a regisztrált neveden való bejelentkezés nélkül (mint most is), mert az IP-cím nem alkalmas párbeszédre! (IP-címedet, ha kikapcsolod a gépedet az internetkapcsolatból, „üzembiztosan” más kapja meg. A géped újra/bekapcsolása után más IP-címet ad eszközödnek az internet-szolgáltatód! A Wikipédiába mindig a regisztrált 'Erdélyi37Tamás' szerkesztői neveddel jelentkezz be! Érdemes.)
vitorlavita 2020. június 8., 13:11 (CEST)[válasz]