Wikipédia:Tudakozó/Archívum/2020-01-12

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Alcsúti Arborétum Természetvédelmi Terület, Babaház[szerkesztés]

Azt szeretném megtudni, mi volt Babaház funkciója? Köszönettel. - - Globetrotter19 vita 2020. január 12., 11:40 (CET)

Alcsúti kastély: A főherceg és felesége Agusta Mária Lújza bajor hercegnő részt vállalt alcsúti, felcsúti és a környező tanyákon élő gyerekek oktatásában, iskoláztatásában. A főherceg gyermekei használták a kastély mellett található kis díszes épületet a Babaházat. Wikizoli vita 2020. január 12., 11:50 (CET)

Az arborétum ezen ismertetője mutat egy fényképet a Babaház nevű épületről. A képaláírás azt sugallja, hogy a főhercegi gyerekek játszóháza volt... - Adventuress Under Sail.jpg vitorlavita 2020. január 12., 11:55 (CET)
Köszönöm. Akkor Indoor playgrounds lesz. Vagyis... végül is játszótér. - - Globetrotter19 vita 2020. január 12., 15:59 (CET)

Tóth Adrien Judit maneken, modell[szerkesztés]

Emblem-question-yellow.svg Ez a kérdés még nyitott. Ha tudod a választ és a forrást is meg tudod adni, akkor kattints a szakaszcím mellett a [szerkesztés] feliratra.
Ha új kérdést akarsz feltenni, kattints ide!

Tisztelt Cím!

Érdeklődni szeretnék, hogy miért nincsen rólam a Wikipédián semmilyen információ? A Pataki Ágival, Rábaközi Andival, Sütő Enikővel, Háfra Marival voltam egy időben maneken és talán még ismertebb voltam, mint ők! Számtalan reklámfilmet készítettek velem és nagyon sok divatlapban voltam látható!(Ez a divat! Képes 7, Ország-világ stb. Reklámfilmek: Hélia-D, Skála, Neslé, Piszke papír, stb. TV műsorok: Rózsa György, Egy szó, mint száz, Lottó stb.)

Előre is köszönöm a válaszukat!

Üdvözlettel: Tóth Adrien Judit

--Morgen001 vita 2020. január 12., 16:03 (CET)
válasz
Kedves kérdező! (Melyik keresztnevedet használod?)
Pusztán csak azért nincs rólad a Wikipédián információ, mert még senkinek nem jutott az az eszébe, hogy rólad is legyen szócikk!
(Közéjük tartozom én is, mert a felsorolt divatlapokat nem forgatom, tévém sincs [így reklámokat sem látok - ezért nincs tévém! - a Facebookon is "gyilkolom" őket]. Bevallom, hogy Pataki Ági és Sütő Enikő nevét ismerem, évtizedekkel ezelőttről, de ez nem jelent semmit - elég szelektív a memóriám. Ha a Skála-reklámokban szerepeltél, akkor talán láttalak téged is: a rendszerváltás előtt láttam tv-műsorokat.)
Látom, regisztráltad magadat Wikipédia-szerkesztőként! Így gondolhatom azt, hogy van benned ambíció ahhoz, hogy éppenséggel magad írd meg lexikon-cikkedet! :-) Hiszen magad vagy a legautentikusabb forrás: életrajzodat, életpályád leírását, mai tevékenységedet (stb.) te tudnád leghitelesebben megfogalmazni!
Ehhez segítségül a vitalapodon elhelyeztem egy blokkot - érdemes böngészgetni! (Jó előre szólok, hogy a sok hivatkozás között jól el lehet benne tévedni! Hát, nem is egy szuszra való olvasmány!) Szerénytelen vagyok, az én azonosítómat látod az üdvözlés alatt - természetesen, vagyunk mi jónéhányan, akik szívesen segítünk (első?!) szócikked első fogalmazvány-változatainak megalkotásában! (Egymást tanítjuk, mindannyian így jöttünk bele!)
Adventuress Under Sail.jpg vitorlavita 2020. január 13., 08:51 (CET)

Create a Sablon:Europeana or include in Sablon:Nemzetközi_katalógusok or ???[szerkesztés]

I have matched 160 000 artists in Europeana to Wikidata Property 7704 see T240290 i.e.

My question are you intrested in create a template for Europeana or do you think adding it to Sablon:Nemzetközi_katalógusok or something better

  1. bg.Wikipedia / no.WIkipedia has added Property 7704 to template Sablon:Nemzetközi_katalógusok
  2. sv:Wikipedia / en:Wikipedia / fi:WIkipedia has created a dedicated template
  3. see status report and task T241677

- Salgo60 vita 2020. január 12., 23:01 (CET)