Wikipédia:Tudakozó/Archívum/2015-06-07

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Innen, hogyan lehet küldeni az aut expressen?[szerkesztés]

Megválaszolva. Ha további kiegészítést akarsz tenni, akkor kattints a szakaszcím mellett a [forrásszöveg szerkesztése] feliratra.
Ha új kérdést akarsz feltenni, kattints ide!

Azt szeretném megtudni, hogy
--188.6.83.45 (vita) 2015. június 7., 18:24 (CEST)[válasz]
Szófejtés

A kérdező valószínűleg az Outlook Expressre kérdez. A válasz: sehogy. Mert a szerkesztők anonym azonosító mögött vannak, ezért csak a saját lapjuk fejlécén keresztül lehet nekik írni. De ehhez is szerkesztőként kell belépni. Erről van szó? MZ/X vita 2015. június 8., 17:31 (CEST)[válasz]

Köszönöm! Akkor már ketten vagyunk, akik az Outlook Expressre gondolnak - csak eddig egyedül én ezt nem mondtam ki, várván, hogy a kérdező jobban meg- vagy újrafogalmazza kérdését!
Valóban, regisztrálatlanul nem tud senki a szerkesztőknek e-mailt küldeni a Wikipédián keresztül! A Wikipédia nem rendelkezik a külső kapcsolatok ápolására szolgáló doménnévvel, sem pedig e-mail-rendszerrel. (A szerkesztőknek természetesen van e-mail-címük, de csak magáncímük, ami - ez is természetes - nem publikus,)
A kérdezőhöz
Ha mondanivalód van valamelyik szerkesztőnk számára, és az nyilvános lehet, nem kell vigyázni a titkosságra (pl. valamelyik szócikkéről akarsz szót váltani vele), akkor írj az illető szerkesztő vitalapjára (a vitalapok nyíltak, bárki olvashatja)! Ennek címét nem kell tudnod, hanem az aláírásán mozgatva az egérkurzort, akkor kattints, amikor a kurzor alatt megjelenik a Szerkesztővita:... felirat (a pontok helyén a szerkesztő neve)! A kattintás révén a szerkesztő vitalapjára kerülsz. Ott ugyanúgy kell szöveget szerkesztened, mint itt, a Tudakozóban.
Ha továbbra sem regisztrálod magadat szerkesztőként, akkor neked nem lesz az övéhez hasonló vitalapod. Ez azt jelenti, hogy a megszólított szerkesztő csak a saját vitalapján tud neked válaszolni! Ami párbeszéd-igény esetén azt jelenti, hogy e vitalap web-címének állandó figyelése vár rád!
Ennyit az anonim kapcsolatfelvételről...
vitorlavita 2015. június 8., 18:53 (CEST)[válasz]