Wikipédia:Tudakozó/Archívum/2013-04-29

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Mosógép[szerkesztés]

Ez a kérdés még nyitott. Ha tudod a választ és a forrást is meg tudod adni, akkor kattints a szakaszcím mellett a [szerkesztés] feliratra.
Ha új kérdést akarsz feltenni, kattints ide!

Azt szeretném megtudni, hogy a Techwood W842 mosógép (panelszáma SW: Vl60AA 18B) alaplapján a TO92-es tokozású TC 2-es pozíciószámú alkatrész felrobbant. Ezért nem tudom beazonosítani, hogy tirisztor vagy triak-e a megsérült alkatrész. Kérem, ha valaki tud, segítsen.
--80.98.181.80 (vita) 2013. április 29., 13:23 (CEST)[válasz]

Pápajelölt volt-e Paskai vagy Lékai bíboros?[szerkesztés]

Megválaszolva. Ha további kiegészítést akarsz tenni, akkor kattints a szakaszcím mellett a [forrásszöveg szerkesztése] feliratra.
Ha új kérdést akarsz feltenni, kattints ide!

Azt szeretném megtudni, hogy
(Kérdésem: Volt-e jelölve Pápaválasztáson Paskai vagy Lékai biboros?,
--178.48.244.172 (vita) 2013. április 29., 18:42 (CEST)[válasz]

A pápaválasztó konklávén nincs hivatalos jelölés. A bíborosok leadják a szavazatukat, azokat összeszámolják, és ha valaki eléri a (kétharmados) többséget, akkor ő a pápa. Ld. még itt: http://lexikon.katolikus.hu/P/p%C3%A1pav%C3%A1laszt%C3%A1s.html – Rlevente üzenet 2013. április 29., 19:24 (CEST)[válasz]

És tudtommal a szavazólapokat az eredményes szavazás után is elégetik, valamint a konklávén elhangzottakra vonatkozóan is titoktartási kötelezettséget fogadnak, vagyis utólag semmi sem deríthető ki azon kívül, hogy ki lett az új pápa. - Orion 8 vita 2013. április 29., 20:45 (CEST)[válasz]

E-mail cím megerősítése[szerkesztés]

Ez a kérdés még nyitott. Ha tudod a választ és a forrást is meg tudod adni, akkor kattints a szakaszcím mellett a [szerkesztés] feliratra.
Ha új kérdést akarsz feltenni, kattints ide!

Azt szeretném megtudni, hogy ha elküldöm a kódot ami az e-mail címem megerősítéséhez kell, miért nem fogadja el? A citromail-emre megérkezik a kód, de ha rákattintok a linkre ez a kis szöveg fogad " Nem megfelelő kód. A kódnak lehet, hogy lejárt a felhasználhatósági ideje. " Pedig világosan fel van az e-mail.ben tüntetve a kód lejártának az ideje ami jelenleg 2013. május 6., 20:42. Kérlek segítsetek nekem ezt a problémát megoldani, előre is köszönöm! :)
--Mágus943 vita 2013. április 29., 22:50 (CEST)[válasz]
vélemény
Nincs tapasztalatom a CitroMail.hu használatával kapcsolatban. De azt látom, hogy a nyitóoldaluk alján linkek sorakoznak! Javaslom, hogy közülük a Kapcsolat nevű linkre kattints rá, és az így feljövő oldalon az első linkre kattints! Ezután kezdődik egy „kérdezz-felelek” - remélem, eredményre jutsz!
vitorlavita 2013. április 30., 00:17 (CEST)[válasz]
tanács
A Citromaillel állandó a probléma, azért is, mert egyes email-szolgáltatók szó szerint bojkottálják. Használjátok helyette a freemail.hu vagy a lajt.hu fiókjait, ingyenes, nagy méretű melléklet is csatolható – vesd össze a gmaillel vagy a yahooval –, nem akadályozzák "tiltott" típusú mellékletek küldését sem – vesd össze az előbbiekkel –, rengeteg dolog testre szabható, aliasok, átirányítások, és weblapról is használható, azoknak, akik nem az Outlook Expresst használják annak érdekében, hogy a leveleiket ne más tárolja, hanem ő maga, biztonságban. Van ezeknél vagy hat fiókom, különféle célra. Az egyiket kb. 18 éve használom. Az e-mail 40 éves korára elérte a továbbítás teljes bizonytalanságát, köszönhetően a szolgáltatók "kényelmi szolgáltatásainak", akkor legalább használjatok olyanokat, amelyek nem ostoba rendszerek. - Orion 8 vita 2013. április 30., 13:18 (CEST)[válasz]