Wikipédia:Tudakozó/Archívum/2010-06-20

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Oszlopos alkotás[szerkesztés]

Megválaszolva. Ha további kiegészítést akarsz tenni, akkor kattints a szakaszcím mellett a [forrásszöveg szerkesztése] feliratra.
Ha új kérdést akarsz feltenni, kattints ide!

Azt szeretném megtudni, hogy mi ez az oszlopokból álló alkotás az 1-es villamos árpád hídi megállója közelében?

http://commondatastorage.googleapis.com/static.panoramio.com/photos/original/31664138.jpg

--Alhambra vita 2010. június 20., 12:14 (CEST)[válasz]

válasz(?):

Ugyanennek a képnek egy másik lelőhelye: http://www.panoramio.com/photo/31664138
A kérdéses objektum pontos helye: a Róbert Károly körút és a Váci út kereszteződésének ÉNy-i negyedében (É-ÉNy-i hatodában), annak is szinte a csücskében.
A pontosság kedvéért a képen nem az Árpád híd részlete, hanem a Váci útnak a Róbert Károly körút feletti felüljárója látható, a háttérben a Teve utcai rendőrpalota magasodik.
A kép szerzője valóban a 3-as metró Árpád hídi megállóját emlegeti - adhatott volna találóbb címet is a képnek, de (nyilván) ő sem tudott jobbat. Azt feltételezem, hogy a képen látható objektum nem műalkotás, nem szobor - egyszerűen szólva(?): utcabútor. Továbbá azt feltételezem, hogy a metró egyik szellőzőnyílását fedi el a nemkívánatos „látogatók” elől. A parktervező ötlete lehet a hengerek háromdimenziós spirálisa. A többit a graffitisek csinálták...
vitorlavita 2010. június 20., 15:38 (CEST)[válasz]
Megválaszolva. Ha további kiegészítést akarsz tenni, akkor kattints a szakaszcím mellett a [forrásszöveg szerkesztése] feliratra.
Ha új kérdést akarsz feltenni, kattints ide!

http://www.youtube.com/watch?v=hVlR6yvoVjQ&feature=related A Youtubon egy részlet látható a játékból. Hol lehetne ingyenes letölteni? – Aláíratlan hozzászólás, szerzője 81.183.48.31 (vitalap | szerkesztései) 2010. június 20., 19:34

válasz:

Sajnos úgy nézem, hogy valamiért nem tették ingyen letölthetővé a programot. Lehet, hogy kicsi iránta az érdeklődés. Ebben a listában nézzen alaposan körül, és lehet, hogy talál közte megfelelőt. A rapidshare oldalakon a letöltés nem ingyenes, de nem drága, csak dollár vagy euró átutalására van szükség hozzá.
A letöltött játék még nem lesz ingyen használható is. A megvásárlásán kívül más megoldások jogszabályokat sértenek, ezért a Wikipédia nem nyújthat hozzá segítséget. - Orion 8 vita 2010. június 20., 19:51 (CEST)[válasz]