Wikipédia:Törlésre javasolt lapok/Zeneszerzők listái

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Cadenas-ferme-rouge.svg Törlési megbeszélés lezárt jegyzőkönyve


Az alábbi törlési javaslatot archiváltuk. Kérjük, ezt a megbeszélést már ne módosítsd! A további hozzászólásokat a cikk vitalapjára írhatod. Ezt a lapot már ne szerkeszd!

Az eredmény: Felesleges, törölve.– Szilas vita 2018. március 23., 15:16 (CET)

Zeneszerzők listái[szerkesztés]

(cikkcikk szerkesztésevitavita szerkesztéselistamunkalap szerkesztésetörténethivatkozásoklogdellogfigyeltörölátnevezjogsértőzlevédlezárWP:AK)
Ez egy törlési javaslat megbeszélése. A cél nem feltétlenül a cikk törlése, hanem – ha lehetséges – a hibák kijavítása. Kérjük, ha hozzászólsz, kerüld a hibás érvelést és tartsd szem előtt a Wikipédia idevágó szabályait (nevezetesség, mi nem való a Wikipédiába?).

Ez valami fura egyértelműsítő-féle lehetett régen, de egyrészt van Zeneszerzők listája, ahol szintén van egy (ennél is bővebb) lista a listákról, másrészt van a Kategória:Zenei listák, ahol aztán tényleg minden megvan, és van a Wikipédia:Listák listája, ahol ez a szócikk nem szerepel, de van Zene szakasza. Ez valahogy ittfelejtődött, és nincs valódi funkciója, más szócikkek betöltik a szerepét. Palotabarát vita 2018. március 13., 09:20 (CET)

Symbol opinion vote.svg megjegyzésUtóirat: tulajdonképpen még tegnap elkezdtem barkácsolni egy navigációs sablont, ezt: {{Zeneszerzők listái}}, amit majd kiegészítek a műfajok szerinti zeneszerzői listákkal is. Szóval szerintem a Zeneszerzők listája szócikk Symbol delete vote.svg törlendő Palotabarát vita 2018. március 13., 09:37 (CET)


A fenti megbeszélést archiváltuk. Kérjük, további hozzászólásokat már ne írj hozzá! Ezt a lapot ne szerkeszd!