Wikipédia:Törlésre javasolt lapok/Vadim Ostapenko

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Cadenas-ferme-rouge.svg Törlési megbeszélés lezárt jegyzőkönyve


Az alábbi törlési javaslatot archiváltuk. Kérjük, ezt a megbeszélést már ne módosítsd! A további hozzászólásokat a cikk vitalapjára írhatod. Ezt a lapot már ne szerkeszd!

Az eredmény: A szócikk alanya a Wikipédia számára nem nevezetes. Életét, munkásságát független források nem dolgozzák fel. A szócikk törölve. Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2022. január 14., 20:36 (CET)[válasz]

Vadim Ostapenko[szerkesztés]

(cikkcikk szerkesztésevitavita szerkesztéselistamunkalap szerkesztésetörténethivatkozásoklogdellogfigyeltörölátnevezjogsértőzlevédlezárWP:AK)
Ez egy törlési javaslat megbeszélése. A cél nem feltétlenül a cikk törlése, hanem – ha lehetséges – a hibák kijavítása. Kérjük, ha hozzászólsz, kerüld a hibás érvelést és tartsd szem előtt a Wikipédia idevágó szabályait (nevezetesség, mi nem való a Wikipédiába?).

Vélhetően nem nevezetes. Apród vita 2022. január 8., 21:43 (CET)[válasz]

Ha a lap megmarad, el kell kezdeni a cikkalany nevét helyesen Vagyim Osztapenko alakban írni, és ki kell deríteni az apai nevét is. De nem látom nyomát a nevezetességnek: túl azon, hogy egy obskurus blog lehozott vele egy interjút, csak a cége promóoldalain meg a közösségi médián találtam nyomát. Szép dolgokat tervez, de attól még Symbol delete vote.svg törlendő --Malatinszky vita 2022. január 13., 14:55 (CET)[válasz]

Symbol delete vote.svg törlendő, nevezetessége nem alátámasztott. – FoBe üzenet 2022. január 13., 14:56 (CET)[válasz]


A fenti megbeszélést archiváltuk. Kérjük, további hozzászólásokat már ne írj hozzá! Ezt a lapot ne szerkeszd!