Wikipédia:Törlésre javasolt lapok/Trojan Skinhead Reggae Box Set

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Cadenas-ferme-rouge.svg Törlési megbeszélés lezárt jegyzőkönyve


Az alábbi törlési javaslatot archiváltuk. Kérjük, ezt a megbeszélést már ne módosítsd! A további hozzászólásokat a cikk vitalapjára írhatod. Ezt a lapot már ne szerkeszd!

Az eredmény: A nevezetességet igazoló független forrásokkal a szócikk nem rendelkezik + a dalcímekből álló felsorolás nem szócikk. Törölve. Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2022. január 14., 20:29 (CET)[válasz]

Trojan Skinhead Reggae Box Set[szerkesztés]

(cikkcikk szerkesztésevitavita szerkesztéselistamunkalap szerkesztésetörténethivatkozásoklogdellogfigyeltörölátnevezjogsértőzlevédlezárWP:AK)
Ez egy törlési javaslat megbeszélése. A cél nem feltétlenül a cikk törlése, hanem – ha lehetséges – a hibák kijavítása. Kérjük, ha hozzászólsz, kerüld a hibás érvelést és tartsd szem előtt a Wikipédia idevágó szabályait (nevezetesség, mi nem való a Wikipédiába?).

Nem nevezetes GhostDestroyer100 vita 2022. január 8., 23:36 (CET)[válasz]

Nem nevezetes válogatáslemez (vagy díszdobozos kiadás). Tsch81 többi cikkéhez hasonlóan ez is az "egy-két mondatos bevezető, utána dallista" sémát követi. Itt viszont annyi a különbség, hogy két külső hivatkozás meg van adva - igaz, egyik sem megbízható. Keresés során pedig semmilyen megbízható forrást nem találtam, csak ezt az egy kritikát az Allmusic oldalán, igaz, ez sem éppen egy regény. Viszont minden más a szokásos adatbázisok, wikipédia tükrözések és áruházak minden mennyiségben, szóval az allmusic még a legjobb forrás. Egy jó forrás viszont nem elég. Tehát nem nevezetes. GhostDestroyer100 vita 2022. január 8., 23:36 (CET)[válasz]

Symbol delete vote.svg törlendő, nincsenek független források. Worrida vita 2022. január 10., 03:56 (CET)[válasz]


A fenti megbeszélést archiváltuk. Kérjük, további hozzászólásokat már ne írj hozzá! Ezt a lapot ne szerkeszd!