Wikipédia:Törlésre javasolt lapok/The Best Bad Trip

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Cadenas-ferme-rouge.svg Törlési megbeszélés lezárt jegyzőkönyve


Az alábbi törlési javaslatot archiváltuk. Kérjük, ezt a megbeszélést már ne módosítsd! A további hozzászólásokat a cikk vitalapjára írhatod. Ezt a lapot már ne szerkeszd!

Az eredmény: Nevezetessége forrásokkal igazolva. (Megjegyzés: A The Best Bad Trip + Antropomorf című cikkben, az együttes Wikipédiában található szócikkének egy részét idézik: [1]) Megmarad. Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. november 8., 21:35 (CET)

The Best Bad Trip[szerkesztés]

(cikkcikk szerkesztésevitavita szerkesztéselistamunkalap szerkesztésetörténethivatkozásoklogdellogfigyeltörölátnevezjogsértőzlevédlezárWP:AK)
Ez egy törlési javaslat megbeszélése. A cél nem feltétlenül a cikk törlése, hanem – ha lehetséges – a hibák kijavítása. Kérjük, ha hozzászólsz, kerüld a hibás érvelést és tartsd szem előtt a Wikipédia idevágó szabályait (nevezetesség, mi nem való a Wikipédiába?).

Magyar kísérleti jazz zenekar. Kétszer vettek fel nagylemezt, de egyszer sem jelent meg, mindössze egy saját kiadású EP-jük van. Erről születtek kritikák, plusz az együttes sok tehetségkutatón lépett fel, de nincs több független forrás, ami a zenekar pályafutását érdemben feldolgozta volna. A Wikipédia számára nem nevezetesek. Ary vita 2018. október 24., 11:30 (CEST)

  • Symbol keep vote.svg maradjon – igazi zene. Vannak forrásnak tekintenthető lábjegyzetek is. OsvátA Palackposta 2018. október 24., 11:39 (CEST)

A fenti megbeszélést archiváltuk. Kérjük, további hozzászólásokat már ne írj hozzá! Ezt a lapot ne szerkeszd!