Wikipédia:Törlésre javasolt lapok/TT Fusion

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Cadenas-ferme-rouge.svg Törlési megbeszélés lezárt jegyzőkönyve


Az alábbi törlési javaslatot archiváltuk. Kérjük, ezt a megbeszélést már ne módosítsd! A további hozzászólásokat a cikk vitalapjára írhatod. Ezt a lapot már ne szerkeszd!

Az eredmény: Több független forrással nem rendelkezik a szócikk, a TT Games szócikkben már szerepel. Törölve. Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2019. október 16., 14:37 (CEST)

TT Fusion[szerkesztés]

(cikkcikk szerkesztésevitavita szerkesztéselistamunkalap szerkesztésetörténethivatkozásoklogdellogfigyeltörölátnevezjogsértőzlevédlezárWP:AK)
Ez egy törlési javaslat megbeszélése. A cél nem feltétlenül a cikk törlése, hanem – ha lehetséges – a hibák kijavítása. Kérjük, ha hozzászólsz, kerüld a hibás érvelést és tartsd szem előtt a Wikipédia idevágó szabályait (nevezetesség, mi nem való a Wikipédiába?).

Nem nevezetes, átirányításként maradjon a TT Gamesre Sillent DX vita 2019. augusztus 21., 15:09 (CEST)
Esetleg nem csak azért szeretnéd törölni, mivel már az angol Wikipedián is törölték őket? Javíthatok rajta egy keveset, mivel ezt még akkor csináltam, mikor nem nagyon értettem hozzá. De, ha akarod, akkor megcsinálhatom, hogy a TT Gamesen legyen róla információ, mint az angol Wikipedián. Kecskécske6 vita 2019. augusztus 21., 17:21 (CEST)

@Kecskécske6: Nem, nem azért (nem néztem, hogy volt e az enwikin korábban szócikke, illetve láttam egy jó pár videojátékos törlési megbeszélést az enwikin, aminél a kelleténél jóval szigorúbbak (2 db független, nem triviális forrás) voltak). Ha találsz legalább 2 db független, nem említésszintű forrást, akkor maradhat különálló szócikként. Ha ez nem sikerül, akkor sem fog elveszni az általad megírt szöveg, mivel a TT Games szócikkében nyitunk egy leányvállalatok szakaszt, ahova akár gyakorlatilag bemásolhatjuk a szócikkek szövegét. (TT Games Publishingnál ugyanaz) Sillent DX vita 2019. augusztus 21., 18:43 (CEST)

A fenti megbeszélést archiváltuk. Kérjük, további hozzászólásokat már ne írj hozzá! Ezt a lapot ne szerkeszd!