Wikipédia:Törlésre javasolt lapok/Szőke Klaudia

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Cadenas-ferme-rouge.svg Törlési megbeszélés lezárt jegyzőkönyve


Az alábbi törlési javaslatot archiváltuk. Kérjük, ezt a megbeszélést már ne módosítsd! A további hozzászólásokat a cikk vitalapjára írhatod. Ezt a lapot már ne szerkeszd!

Az eredmény: Nem nevezetes, a szócikk független forrásokkal nem rendelkezik, törölve. Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2019. december 5., 21:46 (CET)

Szőke Klaudia[szerkesztés]

(cikkcikk szerkesztésevitavita szerkesztéselistamunkalap szerkesztésetörténethivatkozásoklogdellogfigyeltörölátnevezjogsértőzlevédlezárWP:AK)
Ez egy törlési javaslat megbeszélése. A cél nem feltétlenül a cikk törlése, hanem – ha lehetséges – a hibák kijavítása. Kérjük, ha hozzászólsz, kerüld a hibás érvelést és tartsd szem előtt a Wikipédia idevágó szabályait (nevezetesség, mi nem való a Wikipédiába?).

Nevezetes? Szerintem nem. Apród vita 2019. december 1., 22:53 (CET)

Symbol delete vote.svg törlendő szerintem sem. Akela vita 2019. december 1., 23:24 (CET)

  • Symbol delete vote.svg törlendő nem kell tanács. Tele van vele a padlás. OsvátA Palackposta 2019. december 2., 06:10 (CET)
  • Symbol delete vote.svg törlendő, majd ha lesz hozzá független forrás, ami a nevezetességét alátámasztja, lehet szócikke Palotabarát vita 2019. december 2., 20:29 (CET)

A fenti megbeszélést archiváltuk. Kérjük, további hozzászólásokat már ne írj hozzá! Ezt a lapot ne szerkeszd!