Wikipédia:Törlésre javasolt lapok/Sweet Johnson

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Cadenas-ferme-rouge.svg Törlési megbeszélés lezárt jegyzőkönyve


Az alábbi törlési javaslatot archiváltuk. Kérjük, ezt a megbeszélést már ne módosítsd! A további hozzászólásokat a cikk vitalapjára írhatod. Ezt a lapot már ne szerkeszd!

Az eredmény: teljesen forrástalan volt, megfogalmazása helyenként gyerekes, a feldolgozás pedig messze volt a lexikális igényektől, így nem lehet mit beolvasztani bármelyik másik cikkbe. Töröltem. Ha valaki szeretne vele bíbelődni, szóljon, visszaállítom egy allapjaként. Palotabarát vita 2019. május 7., 00:47 (CEST)[válasz]

Sweet Johnson[szerkesztés]

(cikkcikk szerkesztésevitavita szerkesztéselistamunkalap szerkesztésetörténethivatkozásoklogdellogfigyeltörölátnevezjogsértőzlevédlezárWP:AK)
Ez egy törlési javaslat megbeszélése. A cél nem feltétlenül a cikk törlése, hanem – ha lehetséges – a hibák kijavítása. Kérjük, ha hozzászólsz, kerüld a hibás érvelést és tartsd szem előtt a Wikipédia idevágó szabályait (nevezetesség, mi nem való a Wikipédiába?).

Csak sejteni lehet, hogy miről szól, de nem hiszem, hogy ilyen formában itt kellene szerepeljen Vépi vita 2019. április 28., 07:13 (CEST)[válasz]


A fenti megbeszélést archiváltuk. Kérjük, további hozzászólásokat már ne írj hozzá! Ezt a lapot ne szerkeszd!