Wikipédia:Törlésre javasolt lapok/Solymos Roland

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Cadenas-ferme-rouge.svg Törlési megbeszélés lezárt jegyzőkönyve


Az alábbi törlési javaslatot archiváltuk. Kérjük, ezt a megbeszélést már ne módosítsd! A további hozzászólásokat a cikk vitalapjára írhatod. Ezt a lapot már ne szerkeszd!

Az eredmény: Nevezetesség híján törölve. – CrimeaBodoni Ornaments £ 01.svgvita 2020. augusztus 6., 09:10 (CEST)

Solymos Roland[szerkesztés]

(cikkcikk szerkesztésevitavita szerkesztéselistamunkalap szerkesztésetörténethivatkozásoklogdellogfigyeltörölátnevezjogsértőzlevédlezárWP:AK)
Ez egy törlési javaslat megbeszélése. A cél nem feltétlenül a cikk törlése, hanem – ha lehetséges – a hibák kijavítása. Kérjük, ha hozzászólsz, kerüld a hibás érvelést és tartsd szem előtt a Wikipédia idevágó szabályait (nevezetesség, mi nem való a Wikipédiába?).

Nevezetes? GhostDestroyer100 vita 2020. augusztus 1., 17:13 (CEST)


Szerintem nem nevezetes. A cikk nevezetessége meg van kérdőjelezve, amúgy semmilyen releváns/megbízható/független forrást nem találtam, csak a szokásos adatbázisokat, közösségi oldalakat, illetve olyan oldalakat, ahol a nevek vagy külön-külön szerepelnek, vagy más Solymos Rolandokra vonatkoznak. (Gugli találatok) GhostDestroyer100 vita 2020. augusztus 1., 17:13 (CEST)

  • Symbol delete vote.svg törlendő - Először én vontam kétségbe, hogy nevezetes.--Linkoman vita 2020. augusztus 2., 09:36 (CEST)
  • Symbol delete vote.svg törlendő Nem nevezetes háttérember. – Ary vita 2020. augusztus 5., 12:05 (CEST)

A fenti megbeszélést archiváltuk. Kérjük, további hozzászólásokat már ne írj hozzá! Ezt a lapot ne szerkeszd!