Wikipédia:Törlésre javasolt lapok/Saxum-könyvek

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Saxum-könyvek[szerkesztés]

(cikkcikk szerkesztésevitavita szerkesztéselistamunkalap szerkesztésetörténethivatkozásoklogdellogfigyeltörölátnevezjogsértőzlevédlezárWP:AK)
Ez egy törlési javaslat megbeszélése. A cél nem feltétlenül a cikk törlése, hanem – ha lehetséges – a hibák kijavítása. Kérjük, ha hozzászólsz, kerüld a hibás érvelést és tartsd szem előtt a Wikipédia idevágó szabályait (nevezetesség, mi nem való a Wikipédiába?).

A cikk szerint "valójában ilyen névvel hivatalosan nem létező" sorozat. Ellenőriztem az OSZK katalógusában két könyvet a feltüntetettek közül, de nem írja, hogy bármilyen sorozathoz tartoznának. Hkoala Pesce(Simbolo).jpg 2020. október 17., 14:26 (CEST)

  • Symbol opinion vote.svg megjegyzés Újabb nem nevezetes könyvsorozat 12akd jóvoltából. Ez így, ebben a formában nem tűnik nevezetesnek, főleg, hogy csak antikvárium honlapok vannak megadva. Mivel ezen a néven valóban nem létezik ez a sorozat (legalábbis a gugli a "Saxum könyvek" kifejezésre csak könyvesboltok és antikváriumok oldalait és a kiadóhoz kapcsolódó oldalakat dobott ki), szerintem inkább a kiadóról kéne egy cikk, ahova ezt bele lehetne építeni. GhostDestroyer100 vita 2020. október 17., 15:35 (CEST)
  • Symbol delete vote.svg törlendő Elnézést, de ez vicc: nehogy már "hivatalosan" nem létező könyvsorozatokról legyenek szócikkeink! Szerintem ennek az Egyszerűsített törlésben lenne a hely, de ha már itt van, úgy is jó. Egyébként ez nem is csupán cím-, hanem linkgyűjtemény is, ami szintén nem való a Wikipédiába. – Vadaro vita 2020. október 17., 18:12 (CEST)
  • Symbol delete vote.svg törlendő, ez vicc, ahogy Vadaro is írta. Lehet, hogy ezt is felhozza valamelyik jólelkű szerkesztő, mint a másik, törlésre jelölt sorozatot, és megmarad, de ez akkor sem jó így. Vajon hány ilyen "cikk" (és hány bemásolt jogvédett szöveg, mert láttam, hogy abból is jutott mára [1]) van még a wikin 12akd jóvoltából elrejtve? Viröngy vita 2020. október 17., 21:44 (CEST)
  • Symbol delete vote.svg törlendő, mint ahogy Vadaro írja. Worrida vita 2020. október 17., 23:04 (CEST)