Wikipédia:Törlésre javasolt lapok/Sablon:Magyar rajzfilm

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Cadenas-ferme-rouge.svg Törlési megbeszélés lezárt jegyzőkönyve


Az alábbi törlési javaslatot archiváltuk. Kérjük, ezt a megbeszélést már ne módosítsd! A további hozzászólásokat a cikk vitalapjára írhatod. Ezt a lapot már ne szerkeszd!

Az eredmény: Hatalmas, használhatatlan, fölösleges sablon. Törölve. Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2019. október 31., 09:36 (CET)

Sablon:Magyar rajzfilm[szerkesztés]

(sablonsablon szerkesztésevitavita szerkesztéselistamunkalap szerkesztésetörténethivatkozásoklogdellogfigyeltörölátnevezjogsértőzlevédlezárWP:AK)
Ez egy törlési javaslat megbeszélése. A cél nem feltétlenül a cikk törlése, hanem – ha lehetséges – a hibák kijavítása. Kérjük, ha hozzászólsz, kerüld a hibás érvelést és tartsd szem előtt a Wikipédia idevágó szabályait (nevezetesség, mi nem való a Wikipédiába?).

Brutálnagy mindentbelesablon, mintha egy komplett portált raknák be többtucat szócikk aljába. (by Alensha) Hatalmas és használhatatlan sablon, nem segít az eligazodásban, ahogy a leírása állítja. A tartalma átemelhető a megfelelő műhelyhez, vagy akár kisebb egységekre bontható, de ez így, ebben a formában nem hasznos, inkább hátrányos (hasonlóan az Újkori magyar irodalom és a Magyar irodalom sablonokhoz. Ebben a formában Symbol delete vote.svg törlendő. Hungarikusz Firkász Ide írkássz! 2019. október 26., 10:45 (CEST)

Ez így tényleg egy szörnysablon. Listacikk formájában hasznosabb lenne. – Sasuke88 Anime eye.svg vita 2019. október 26., 14:04 (CEST)

Egyetértek az előttem felszólalókkal.– Holdkóros vita 2019. október 26., 22:28 (CEST)
  • édes jó Isten (továbbá Zeusz, Ámon-Ré, Jupiter és mindenki), hát így is le volt menve a vérnyomásom a front miatt, szóval ez most jólesett. Tanítsuk már meg portált készíteni az ilyen „sablonok” készítőit... Alensha 2019. október 27., 14:01 (CET)

Symbol delete vote.svg törlendő és ami esetleg nincs benne A magyar rajzfilmgyártás filmjei cikkben, oda be lehet dolgozni. Navigációs sablonként rémes. – Hkoala Pesce(Simbolo).jpg 2019. október 27., 17:41 (CET)

Symbol opinion vote.svg megjegyzés Bőven lesz mit bedolgozni, mert az említett szócikk még a tavaly kijött Ruben Brandt, a gyűjtő is csak a sablonba került be. Nekilátok, de az ünnepek miatt nem tudom végigérek-e rajta.Balfülü2 vita 2019. október 30., 10:13 (CET)

  • Symbol delete vote.svg törlendő Hatalmas sablon, ennek így nincs sok haszna. - Viloris Üzenj! 2019. október 30., 16:42 (CET)

A fenti megbeszélést archiváltuk. Kérjük, további hozzászólásokat már ne írj hozzá! Ezt a lapot ne szerkeszd!