Wikipédia:Törlésre javasolt lapok/Sablon:Norvég megye infobox

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Cadenas-ferme-rouge.svg Törlési megbeszélés lezárt jegyzőkönyve


Az alábbi törlési javaslatot archiváltuk. Kérjük, ezt a megbeszélést már ne módosítsd! A további hozzászólásokat a cikk vitalapjára írhatod. Ezt a lapot már ne szerkeszd!

Az eredmény: Felesleges sablon. Törölve. Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. október 16., 21:20 (CEST)

Sablon:Norvég megye infobox[szerkesztés]

(sablonsablon szerkesztésevitavita szerkesztéselistamunkalap szerkesztésetörténethivatkozásoklogdellogfigyeltörölátnevezjogsértőzlevédlezárWP:AK)
Ez egy törlési javaslat megbeszélése. A cél nem feltétlenül a cikk törlése, hanem – ha lehetséges – a hibák kijavítása. Kérjük, ha hozzászólsz, kerüld a hibás érvelést és tartsd szem előtt a Wikipédia idevágó szabályait (nevezetesség, mi nem való a Wikipédiába?).

Anon készítette három éve, azóta módosítva nem volt. Jelenleg a norvég megyék szócikkeiben az általános {{megye infobox}}-ot (ami valójában a {{Település infobox}}(?)) használjuk, úgy látom ez felesleges sablon.

Symbol delete vote.svg törlendő Palotabarát vita 2018. október 11., 20:08 (CEST)

  • Symbol delete vote.svg törlendő, amennyiben a norvég megyéknek semmi olyan tulajdonsága nincs, ami eltér más országokétól, de a közös megyeinfoboxot túlzsúfolttá tenné (ennek kicsi az esélye), úgy nincs értelme meghagyni. Alensha 2018. október 12., 04:48 (CEST)
  • Symbol delete vote.svg törlendő Mint fent.– Szilas vita 2018. október 15., 20:51 (CEST)

A fenti megbeszélést archiváltuk. Kérjük, további hozzászólásokat már ne írj hozzá! Ezt a lapot ne szerkeszd!