Wikipédia:Törlésre javasolt lapok/Sablon:Budapesti metróállomások

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Cadenas-ferme-rouge.svg Törlési megbeszélés lezárt jegyzőkönyve


Az alábbi törlési javaslatot archiváltuk. Kérjük, ezt a megbeszélést már ne módosítsd! A további hozzászólásokat a cikk vitalapjára írhatod. Ezt a lapot már ne szerkeszd!

Az eredmény: Duplikátum, törölve.– Szilas vita 2018. május 16., 15:55 (CEST)

Sablon:Budapesti metróállomások[szerkesztés]

(sablonsablon szerkesztésevitavita szerkesztéselistamunkalap szerkesztésetörténethivatkozásoklogdellogfigyeltörölátnevezjogsértőzlevédlezárWP:AK)
Ez egy törlési javaslat megbeszélése. A cél nem feltétlenül a cikk törlése, hanem – ha lehetséges – a hibák kijavítása. Kérjük, ha hozzászólsz, kerüld a hibás érvelést és tartsd szem előtt a Wikipédia idevágó szabályait (nevezetesség, mi nem való a Wikipédiába?).

Duplikátum. A tartalma megegyezik a {{Budapest metróvonalai}} sablon tartalmával. További infó: Wikipédia-vita:Közlekedésműhely#Budapest metróvonalai és állomásai sablonok. - Viloris Üzenj! 2018. május 2., 17:05 (CEST)

Symbol delete vote.svg törlendő – LaSza 🚍🚊🚎🚇 miben segíthetek? 2018. május 2., 18:00 (CEST)

Symbol delete vote.svg törlendőbalint36 🚌 buszmegálló 2018. május 2., 18:46 (CEST)

Symbol delete vote.svg törlendő, de történetesen nekem pont a törlésre jelölt tűnik áttekinthetőbbnek a megőrzésre szánthoz képest. A másik, amire érdemes figyelni, hogy egy csomó szócikkbe be van illesztve, többe, mint a megmaradó. Palotabarát vita 2018. május 2., 23:39 (CEST)

Symbol opinion vote.svg megjegyzés Kár hogy duplum, mert nagyon igényes és átlátható sablon. Apropó, arra nem lenne lehetőség, hogy az ilyen duplikátum vagy fejlettebb műszaki megoldásra lecserélés miatt törlendő sablonokat valami archívumszerű lapon összegyűjtsük, hogy mégse vesszenek el teljesen? – XXLVenom999 vita 2018. május 3., 00:39 (CEST)

Symbol delete vote.svg törlendő, szerintem a megmaradásra szánt változat wikikonformabb színvilágú, csak az átszállások jelölése miatt tűnik áttekinthetetlenebbnek, azt meg nem biztos, hogy a sablonban kellene jelölni. Alensha 2018. május 14., 23:11 (CEST)


A fenti megbeszélést archiváltuk. Kérjük, további hozzászólásokat már ne írj hozzá! Ezt a lapot ne szerkeszd!