Wikipédia:Törlésre javasolt lapok/Rózsakert Medical Center

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Cadenas-ferme-rouge.svg Törlési megbeszélés lezárt jegyzőkönyve


Az alábbi törlési javaslatot archiváltuk. Kérjük, ezt a megbeszélést már ne módosítsd! A további hozzászólásokat a cikk vitalapjára írhatod. Ezt a lapot már ne szerkeszd!

Az eredmény: Nem nevezetes, reklám, törölve. – Szilas vita 2018. március 16., 09:55 (CET)

Rózsakert Medical Center[szerkesztés]

(cikkcikk szerkesztésevitavita szerkesztéselistamunkalap szerkesztésetörténethivatkozásoklogdellogfigyeltörölátnevezjogsértőzlevédlezárWP:AK)
Ez egy törlési javaslat megbeszélése. A cél nem feltétlenül a cikk törlése, hanem – ha lehetséges – a hibák kijavítása. Kérjük, ha hozzászólsz, kerüld a hibás érvelést és tartsd szem előtt a Wikipédia idevágó szabályait (nevezetesség, mi nem való a Wikipédiába?).

Túl azon, hogy amit most látunk, az nem lexikoncikk, hanem egy Arany Oldalak tájékoztató, a sablonok szerint kevés a forrás és nem semleges, én nem találom nevezetesnek. A sablonok jelezte hibák zömét tudjuk jól, hogy 15 ezer éven belül javítani fogja valaki, tehát emiatt nem is lehetne törlésre jelölni. Én még végignéztem hat oldalnyi Google-találatot, és a reklámokon, eü. adatbázisokon kívül egyetlen tényről találtam forrásolható információt: ott alkalmaztak először(?) abortusztablettát. Ez az infó a szócikkben egy bekezdésnyi helyet foglal el (szépen forrásolva), de egyúttal ez az egyetlen hosszabb folyószöveggel írt rész is, mely simán beleférne a Terhességmegszakítás szócikkbe is. (Egyébként felhagytak a tabletták alkalmazásával, tehát még csak az a nevezetesség sem köthető hozzájuk, hogy úttörők lettek volna). Mindezek alapján szerintem

  • Symbol delete vote.svg törlendő, mert nem nevezetes, ugyanakkor nettó reklám Palotabarát vita 2018. március 11., 11:17 (CET)
  • Symbol delete vote.svg törlendő, reklám. – Rosszkornyifog vita 2018. március 11., 12:15 (CET)
  • Symbol delete vote.svg törlendő: a Wikipédia nem a reklám helye. OsvátA Palackposta 2018. március 11., 15:57 (CET)
  • Symbol delete vote.svg törlendő, nekik is jobb, ha nem marad fenn úgy a nevük, mint akik behódoltak a kormánynak, bár a netről már alighanem kitörölhetetlen. Alensha 2018. március 13., 02:12 (CET)
  • Symbol opinion vote.svg megjegyzés a forráskérőket kis gazolás után én tettem bele, illetve a híradásokban szereplő, abortuszos témát is én írtam. Mivel dolgoztam vele, nyilván nem annyira örülök, hogy nem lett végül cikk, de megértem a véleményeket. A szócikk témájával kapcsolatban korábban csak az abortusztablettás csörtére találtam független forrásokat, ami bár említés, de igencsak határeset, a mérleg inkább a törlés felé billen. Sajnos az eredeti szerzője nem nagyon volt kommunikatív, így nem sikerült kellőképpen feljavítani a cikket. Cvbncv Vince(érveljünk) 2018. március 13., 09:08 (CET)
Symbol opinion vote.svg megjegyzésVince, azt a szócikkrészletet, amit ezek szerint Te szerkesztettél, átemeltem a Terhességmegszakítás#Gyógyszeres_terhességmegszakítás_Budapesten szakaszba, nem vész el tehát, megmarad. Jelzem: ez volt az egyetlen lexikonszerű feldolgozás az egész Rózsakert Medical Center-szócikkben, az összes többi reklám.... Most már tényleg törölhető, az érdemi részt kimentettük :) Palotabarát vita 2018. március 13., 11:23 (CET)
Szia! Köszönöm hogy foglalkoztál ezzel, örülök neki, remélem ott még hasznos lehet a szövegrészlet :) Cvbncv Vince(érveljünk) 2018. március 13., 11:30 (CET)
Nekem valahol van egy megkezdett cikkszerűségem magáról az abortusztablettáról is, csak közben lecsengett a téma és nem fejeztem be, de ha befejezem és felrakom, oda is betehetjük. Alensha 2018. március 13., 19:36 (CET)

Symbol delete vote.svg törlendő Reklám. – LaSza 🚍🚊🚎🚇 miben segíthetek? 2018. március 15., 15:32 (CET)


A fenti megbeszélést archiváltuk. Kérjük, további hozzászólásokat már ne írj hozzá! Ezt a lapot ne szerkeszd!