Wikipédia:Törlésre javasolt lapok/Pusztulásmítosz

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Cadenas-ferme-rouge.svg Törlési megbeszélés lezárt jegyzőkönyve


Az alábbi törlési javaslatot archiváltuk. Kérjük, ezt a megbeszélést már ne módosítsd! A további hozzászólásokat a cikk vitalapjára írhatod. Ezt a lapot már ne szerkeszd!

Az eredmény: Nem wikiképes, törölve.– Szilas vita 2018. március 23., 15:14 (CET)

Pusztulásmítosz[szerkesztés]

(cikkcikk szerkesztésevitavita szerkesztéselistamunkalap szerkesztésetörténethivatkozásoklogdellogfigyeltörölátnevezjogsértőzlevédlezárWP:AK)
Ez egy törlési javaslat megbeszélése. A cél nem feltétlenül a cikk törlése, hanem – ha lehetséges – a hibák kijavítása. Kérjük, ha hozzászólsz, kerüld a hibás érvelést és tartsd szem előtt a Wikipédia idevágó szabályait (nevezetesség, mi nem való a Wikipédiába?).

Van ennek így értelme? Enciklopédiába való így? Azokkal a jelzős szerkezetekkel? Ha elkezdem törölni, majdnem semmi nem marad. Vépi vita 2018. március 13., 12:25 (CET)

  • Symbol delete vote.svg törlendő: nagysemmi. OsvátA Palackposta 2018. március 13., 15:15 (CET)
  • Symbol delete vote.svg törlendő, ennek így, ebben a formában nincs semmi értelme Palotabarát vita 2018. március 13., 16:13 (CET)
  • Symbol opinion vote.svg megjegyzés tudom, hogy rövid, de nekem tetszik ez a téma. nem lehet többet összeszedni róla? kizárt, hogy ne foglalkoztak volna vele annyit, mint a teremtésmítoszokkal, de más wikin nem találok konkrétan ilyen fogalmat... Alensha 2018. március 13., 19:10 (CET)

A fenti megbeszélést archiváltuk. Kérjük, további hozzászólásokat már ne írj hozzá! Ezt a lapot ne szerkeszd!