Wikipédia:Törlésre javasolt lapok/Punkfilms

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Cadenas-ferme-rouge.svg Törlési megbeszélés lezárt jegyzőkönyve


Az alábbi törlési javaslatot archiváltuk. Kérjük, ezt a megbeszélést már ne módosítsd! A további hozzászólásokat a cikk vitalapjára írhatod. Ezt a lapot már ne szerkeszd!

Az eredmény: Nem nevezetes, törölve. – Szilas vita 2018. május 16., 15:50 (CEST)

Punkfilms[szerkesztés]

(cikkcikk szerkesztésevitavita szerkesztéselistamunkalap szerkesztésetörténethivatkozásoklogdellogfigyeltörölátnevezjogsértőzlevédlezárWP:AK)
Ez egy törlési javaslat megbeszélése. A cél nem feltétlenül a cikk törlése, hanem – ha lehetséges – a hibák kijavítása. Kérjük, ha hozzászólsz, kerüld a hibás érvelést és tartsd szem előtt a Wikipédia idevágó szabályait (nevezetesség, mi nem való a Wikipédiába?).

Sajnos sem a szócikkben szereplő források, sem Google-keresés nem támasztotta alá a nevezetességet, ezért Symbol delete vote.svg törlendő Palotabarát vita 2018. május 7., 21:18 (CEST)

  • Symbol delete vote.svg törlendő: ezeket a weboldalakat szokták létrehozói 3-6 hónap múlva örökre elfelejteni. OsvátA Palackposta 2018. május 7., 21:39 (CEST)
  • Symbol delete vote.svg törlendő, lista néhány filmről, amelyekhez valaki kalózfordítást készített, ez így nem nevezetes. Whitepixels vita 2018. május 15., 09:37 (CEST)
  • Symbol delete vote.svg törlendő dicséretes hobbi, de nem nevezetes a Wikipédia számára – Ary vita 2018. május 16., 14:10 (CEST)
  • Symbol delete vote.svg törlendő Nincs nevezetessége. – Vapoyo P computing.svgÍrj nekem 2018. május 16., 14:18 (CEST)

A fenti megbeszélést archiváltuk. Kérjük, további hozzászólásokat már ne írj hozzá! Ezt a lapot ne szerkeszd!