Wikipédia:Törlésre javasolt lapok/Pathologist

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Cadenas-ferme-rouge.svg Törlési megbeszélés lezárt jegyzőkönyve


Az alábbi törlési javaslatot archiváltuk. Kérjük, ezt a megbeszélést már ne módosítsd! A további hozzászólásokat a cikk vitalapjára írhatod. Ezt a lapot már ne szerkeszd!

Az eredmény: A Wikipédia nevezetességi kritériumainak nem felel meg. Törölve. Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. november 2., 20:11 (CET)

Pathologist[szerkesztés]

(cikkcikk szerkesztésevitavita szerkesztéselistamunkalapmunkalap szerkesztésetörténethivatkozásoklogdellogfigyeltörölátnevezjogsértőzlevédlezár)
Ez egy törlési javaslat megbeszélése. A cél nem feltétlenül a cikk törlése, hanem – ha lehetséges – a hibák kijavítása. Kérjük, ha hozzászólsz, kerüld a hibás érvelést és tartsd szem előtt a Wikipédia idevágó szabályait (nevezetesség, mi nem való a Wikipédiába?).

Cseh goregrind együttes. Ugyanaz a helyzet, mint magyar kollégáiknál. Totál underground zenekar, a megadott források csak adatbázisok, nincs több független, megbízható forrás, ami nem csak triviális mértékben említené őket, hanem részletesen foglalkozna a pályafutásukkal. A Wikipédia számára nem nevezetes. Enwiki cikkük is van, de ott is megkérdőjelezték a nevezetességüket forráshiány miatt. Ary vita 2018. október 19., 12:33 (CEST)

Symbol delete vote.svg törlendő Nem nevezetes, nincs a WP:NEV-nek megfelelő forrás. Gerry89 vita 2018. október 19., 19:00 (CEST)


A fenti megbeszélést archiváltuk. Kérjük, további hozzászólásokat már ne írj hozzá! Ezt a lapot ne szerkeszd!