Wikipédia:Törlésre javasolt lapok/Nupo

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Nupo[szerkesztés]

(cikkcikk szerkesztésevitavita szerkesztéselistamunkalap szerkesztésetörténethivatkozásoklogdellogfigyeltörölátnevezjogsértőzlevédlezárWP:AK)
Ez egy törlési javaslat megbeszélése. A cél nem feltétlenül a cikk törlése, hanem – ha lehetséges – a hibák kijavítása. Kérjük, ha hozzászólsz, kerüld a hibás érvelést és tartsd szem előtt a Wikipédia idevágó szabályait (nevezetesség, mi nem való a Wikipédiába?).

Dán fogyókúrás termékeket gyártó cég. A lap alján felsorolt "források" egytő egyig a cég saját weblapjára mutatnak (némely esetben archivált változatban), ergo egyetlen független forrás sincs. Én sem látom mitől lenne egy ilyen cég nevezetes a magyar Wikipédia számára. XXLVenom999 vita 2020. október 17., 13:48 (CEST)

Értesítettem a szócikk elkezdőjét, hogy az általa elkezdett szócikket törlésre jelölték. És amennyiben tud a szócikk tárgyától független, a szócikk tárgyának nevezetességét alátámasztó forrásokat felmutatni, ezen az oldalon megteheti. Apród vita 2020. október 17., 14:14 (CEST)

Symbol delete vote.svg törlendő Nem tűnik nevezetesnek ez a cég. A magyar cikk teljes mértékben a cég honlapjára támaszkodik, a dán wikin pedig csak egyetlen pdf fájl van megadva forrásnak, amelyre rákattintáskor "page not found" üzenetet kaptam. Gugli keresés során csak a cég saját oldalát, Wiki cikkét, adatbázis szerű oldalakat és olyan honlapokat találtam, ahol meg lehet szerezni a termékeiket. Tehát semmi megfelelő forrást nem találtam. GhostDestroyer100 vita 2020. október 17., 15:16 (CEST)