Wikipédia:Törlésre javasolt lapok/Námesztovszki Zsolt

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Cadenas-ferme-rouge.svg Törlési megbeszélés lezárt jegyzőkönyve


Az alábbi törlési javaslatot archiváltuk. Kérjük, ezt a megbeszélést már ne módosítsd! A további hozzászólásokat a cikk vitalapjára írhatod. Ezt a lapot már ne szerkeszd!

Az eredmény: Nem nevezetes, törölve. – Winston vita 2018. július 28., 14:36 (CEST)

Námesztovszki Zsolt[szerkesztés]

(cikkcikk szerkesztésevitavita szerkesztéselistamunkalap szerkesztésetörténethivatkozásoklogdellogfigyeltörölátnevezjogsértőzlevédlezárWP:AK)
Ez egy törlési javaslat megbeszélése. A cél nem feltétlenül a cikk törlése, hanem – ha lehetséges – a hibák kijavítása. Kérjük, ha hozzászólsz, kerüld a hibás érvelést és tartsd szem előtt a Wikipédia idevágó szabályait (nevezetesség, mi nem való a Wikipédiába?).

Sokáig gondolkoztam, de szerintem nem nevezetes. A keresések alapján sem Saját publikáció a túlnyomó többsége Gerry89 vita 2018. április 16., 16:18 (CEST)

Feljavításra szoruló szócikk, nevezetes. Ez ugyan blog, de azért mutatom, hogy látszódjon belőle, hogy beszéltek vele a Duna és Pannon TV-ben, Magyar Szóban: [1]. Google-találatok másképp: [2], [3]. Apród vita 2018. április 17., 04:47 (CEST)

  • Symbol delete vote.svg törlendő Triviális említések, nem róla szólnak az interjúk csak mint adott téma szakértőjét kérdezik, nincs több független forrás, ami a pályafutását részletesen bemutatná. A szócikk öncikk. Nem nevezetes. – Ary vita 2018. május 16., 14:16 (CEST)
  • Symbol delete vote.svg törlendő Nem neveztes. – Vapoyo P computing.svgÍrj nekem 2018. május 16., 14:17 (CEST)

A fenti megbeszélést archiváltuk. Kérjük, további hozzászólásokat már ne írj hozzá! Ezt a lapot ne szerkeszd!