Wikipédia:Törlésre javasolt lapok/Magic Ball

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Cadenas-ferme-rouge.svg Törlési megbeszélés lezárt jegyzőkönyve


Az alábbi törlési javaslatot archiváltuk. Kérjük, ezt a megbeszélést már ne módosítsd! A további hozzászólásokat a cikk vitalapjára írhatod. Ezt a lapot már ne szerkeszd!

Az eredmény: Nevezetes. Megmaradt. Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2020. szeptember 23., 10:29 (CEST)

Magic Ball[szerkesztés]

(cikkcikk szerkesztésevitavita szerkesztéselistamunkalap szerkesztésetörténethivatkozásoklogdellogfigyeltörölátnevezjogsértőzlevédlezárWP:AK)
Ez egy törlési javaslat megbeszélése. A cél nem feltétlenül a cikk törlése, hanem – ha lehetséges – a hibák kijavítása. Kérjük, ha hozzászólsz, kerüld a hibás érvelést és tartsd szem előtt a Wikipédia idevágó szabályait (nevezetesség, mi nem való a Wikipédiába?).

Újabb nem nevezetes dal Tibi1977 jóvoltából. GhostDestroyer100 vita 2020. szeptember 13., 21:14 (CEST)

Leila K egyik dala, amelyik a cikk szerint sem volt nagy siker, mindössze a 30. helyet szerezte meg a slágerlistán. Csak kislemezre került fel. Egyik másik wikin sincs cikke. Forrásnak csak a discogs van feltüntetve. Gugli találatok a szokásos streaming linkek, áruházak, dalszövegek, youtube videók. Igazság szerint nem értem, miért csinálja ezt Tibi1977. Csak azért, mert az előadó nevezetes, nem lesz minden dala az. Főleg úgy, hogy magában a cikk(ek)ben is ki van fejtve, hogy "nem volt nagy siker", "nem volt túl népszerű", "albumra nem került fel". Szerintem csak a szócikkszám növelése miatt kreálta ezeket a nem nevezetes dalokról szóló cikkeket. Vagy azt hitte, hogy ha az adott előadó nevezetes, akkor az összes adott dala az lesz. Nem beszélve arról, hogy az mindig gyanús, amikor külföldi dolgokról csak a magyar wikin van cikk. És ezekkel a dalokkal pont ez a helyzet. GhostDestroyer100 vita 2020. szeptember 13., 21:14 (CEST)

  • Symbol keep vote.svg maradjon Hivatalos slágerlistán helyezett volt (Svédország, #30), így a WP:NEVZENE értelmében nevezetes. – Ary vita 2020. szeptember 16., 15:25 (CEST)

A fenti megbeszélést archiváltuk. Kérjük, további hozzászólásokat már ne írj hozzá! Ezt a lapot ne szerkeszd!