Wikipédia:Törlésre javasolt lapok/MC Isti

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Cadenas-ferme-rouge.svg Törlési megbeszélés lezárt jegyzőkönyve


Az alábbi törlési javaslatot archiváltuk. Kérjük, ezt a megbeszélést már ne módosítsd! A további hozzászólásokat a cikk vitalapjára írhatod. Ezt a lapot már ne szerkeszd!

Az eredmény: Nem nevezetes, a szócikkben található forrásokra inkább nem térnék ki... Törölve. Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2020. január 14., 22:30 (CET)

MC Isti[szerkesztés]

(cikkcikk szerkesztésevitavita szerkesztéselistamunkalap szerkesztésetörténethivatkozásoklogdellogfigyeltörölátnevezjogsértőzlevédlezárWP:AK)
Ez egy törlési javaslat megbeszélése. A cél nem feltétlenül a cikk törlése, hanem – ha lehetséges – a hibák kijavítása. Kérjük, ha hozzászólsz, kerüld a hibás érvelést és tartsd szem előtt a Wikipédia idevágó szabályait (nevezetesség, mi nem való a Wikipédiába?).

Nem nevezetes, élete munkássága, művészete külső, objektív források által nem kellően feldolgozott. Tipikus anticikk tele forrásolatlan, nem enciklopédikus állítással, olyanokkal, minta a nyugdíjas korú, de aktívan dolgozó édesanya, az érintetlensége(?). Részemről például meglep, hogy orvos, de ugyanakkor kéregetésből él meg – ezek a súlyos állítások azért mindenképpen forrás után kiáltanak. PallertiLapin.svgthe cave of Caerbannog 2020. január 11., 03:21 (CET)

Országszerte ismerik, több influenszer is foglalkozott vele. Ki és elszólásai mémmé és internetes celebbé tették. Zenéinek és bemutatott, előadott műveinek milliós az össznézettsége. Országos bortányok főszereplője, nemzetközi utifilmeket készített. Ismertségének megkérdőjelezése nem objektív ér, hiszen szubjektív egyéni érdeklődési körön alapuló megállapítás. Szerkesztő: Matt Codett 2020. január 11., 04:24 (CET)

Symbol delete vote.svg törlendő A saját videóin kívül az életét feldolgozó független forrás nem található róla, a nevezetessége így erősen megkérdőjelezhető. Maga a szócikk bulváros megfogalmazású, nem enciklopédikus, önreklámnak tűnik. – Dodi123 vita 2020. január 11., 09:52 (CET)

Symbol delete vote.svg törlendő. "több influenszer is foglalkozott vele" – már csak ezért is, örülnék ha a Wikipédia távolódna a bulvárszeméttől, ahelyett hogy annak a szintjére süllyed. A youtube videók megtekintésének száma, a botránykavarás meg a celebkedés örvendetes lenne ha nem lehetne enciklopédiába való bekerüléshez elégséges feltétel. – XXLVenom999 vita 2020. január 11., 13:09 (CET)

Symbol delete vote.svg törlendő Ahogy Venom írja. Bár Pumped Gabo még mindig itt van. – Gerry89 vita 2020. január 14., 16:34 (CET)


A fenti megbeszélést archiváltuk. Kérjük, további hozzászólásokat már ne írj hozzá! Ezt a lapot ne szerkeszd!