Wikipédia:Törlésre javasolt lapok/Lasztóczi dr. Sebeők Antal

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Lasztóczi dr. Sebeők Antal[szerkesztés]

(cikkcikk szerkesztésevitavita szerkesztéselistamunkalap szerkesztésetörténethivatkozásoklogdellogfigyeltörölátnevezjogsértőzlevédlezárWP:AK)
Ez egy törlési javaslat megbeszélése. A cél nem feltétlenül a cikk törlése, hanem – ha lehetséges – a hibák kijavítása. Kérjük, ha hozzászólsz, kerüld a hibás érvelést és tartsd szem előtt a Wikipédia idevágó szabályait (nevezetesség, mi nem való a Wikipédiába?).

  • Symbol merge vote.svg összevonandó Ezt a szubcsonkot át kellene emelni a Sebeők Sári szócikkbe. Esetleg átirányításként fennmaradhat. Shakes 2020. június 29., 12:45 (CEST)
  • Elkerülném a törlést, kiegészítettem fotóval és hivatkozással is. Helytörténeti emlék a síremléke is amelyről fotót is szándékszom készíteni, feltölteni. Az emléktábla a Google StreetView-n is látható.– Ipipedia vita 2020. június 30., 00:20 (CEST)

@Ipipedia: Ez még mindig édeskevés egy szócikkhez. A Sebeők Sári is csak egy csonk. Szerintem csinálj ott egy "Családja" szakaszt, emeld ezt át oda, ezt meg alakítsd átirányítássá, ami oda mutat. Az információ így is megtalálható lesz. Ráadásul a WP:NEV megfelelése is kérdéses. Arról nevezetes, hogy ő Sebeők Sári apja. Ez, meg egy megyei szakmai egylet alapítása elég kevés a wikiképességhez. Shakes 2020. június 30., 10:58 (CEST)

@Shakes: Elfogadom, akkor a Sebeők Sára szócikk alá beszerkesztem. Csak egy kis időt kérek... – Ipipedia vita 2020. július 1., 20:35 (CEST)