Wikipédia:Törlésre javasolt lapok/Korokna

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Cadenas-ferme-rouge.svg Törlési megbeszélés lezárt jegyzőkönyve


Az alábbi törlési javaslatot archiváltuk. Kérjük, ezt a megbeszélést már ne módosítsd! A további hozzászólásokat a cikk vitalapjára írhatod. Ezt a lapot már ne szerkeszd!

Az eredmény: Hoax. Gyorsított eljárásban törölve. --Malatinszky vita 2014. január 15., 23:53 (CET)

Korokna[szerkesztés]

(cikkcikk szerkesztésevitavita szerkesztéselistamunkalap szerkesztésetörténethivatkozásoklogdellogfigyeltörölátnevezjogsértőzlevédlezárWP:AK)

Majdnem biztosan hoax. Az infoboxban megadott szlovák névre nincs google-találat, és a Felvidék-műhely szerint a Szlovák Statisztikai Hivatal nem tud róla. A megadott kordinátákon a térképen Trsztena található. Az infoboxbeli kép és címer Rozsnyó városé, a a 78-as útvonal nem a megadott koordinátákon halad át. Egyéb információk a Felvidék-műhely fentebb linkelt vitalapján. Hkoala Pesce(Simbolo).jpg 2014. január 15., 16:23 (CET)

Eltávolítottam a Sablon:Turdossini járás sablonból is, miután meggyőződtem, hogy a szlovák wiki ekvivalens sablonjában nem szerepel ez a község. Az elkövető a 84.2.93.66 IP-címről szerkesztő anon. Úgy tűnik, erről a címről legalábbis nem szerkesztett mást. --Malatinszky vita 2014. január 15., 23:52 (CET)


A fenti megbeszélést archiváltuk. Kérjük, további hozzászólásokat már ne írj hozzá! Ezt a lapot ne szerkeszd!