Wikipédia:Törlésre javasolt lapok/Kiskunfélegyházi VSE

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Cadenas-ferme-rouge.svg Törlési megbeszélés lezárt jegyzőkönyve


Az alábbi törlési javaslatot archiváltuk. Kérjük, ezt a megbeszélést már ne módosítsd! A további hozzászólásokat a cikk vitalapjára írhatod. Ezt a lapot már ne szerkeszd!

Az eredmény: Bedolgozva, köszönjük. Alensha 2018. április 17., 03:11 (CEST)

Kiskunfélegyházi VSE[szerkesztés]

(cikkcikk szerkesztésevitavita szerkesztéselistamunkalap szerkesztésetörténethivatkozásoklogdellogfigyeltörölátnevezjogsértőzlevédlezárWP:AK)
Ez egy törlési javaslat megbeszélése. A cél nem feltétlenül a cikk törlése, hanem – ha lehetséges – a hibák kijavítása. Kérjük, ha hozzászólsz, kerüld a hibás érvelést és tartsd szem előtt a Wikipédia idevágó szabályait (nevezetesség, mi nem való a Wikipédiába?).

Nem nevezetes, soha nem voltak élvonalbeliek, nem találoksemmi érdemlegeset róluk, az eredményeikről, játékosaikról ami miatt maradhatnának. Javaslom, hogy a település szócikkébe dolgozzuk be Gerry89 vita 2018. április 14., 18:26 (CEST)


Symbol delete vote.svg törlendő -- Egyetértek. A Kiskunfélegyháza szócikk "sportélete" rovatban egyetlen mondatot érdemel (sportág + alakulás éve + OB II-es idény megjelölése).--Linkoman vita 2018. április 15., 23:16 (CEST)

Symbol opinion vote.svg megjegyzés megtörtént. – Gerry89 vita 2018. április 16., 16:13 (CEST)


A fenti megbeszélést archiváltuk. Kérjük, további hozzászólásokat már ne írj hozzá! Ezt a lapot ne szerkeszd!