Wikipédia:Törlésre javasolt lapok/Kertész Erika

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Cadenas-ferme-rouge.svg Törlési megbeszélés lezárt jegyzőkönyve


Az alábbi törlési javaslatot archiváltuk. Kérjük, ezt a megbeszélést már ne módosítsd! A további hozzászólásokat a cikk vitalapjára írhatod. Ezt a lapot már ne szerkeszd!

Az eredmény: Feljavítva, forrásolva. Megmarad! Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. november 8., 09:44 (CET)

Kertész Erika[szerkesztés]

(cikkcikk szerkesztésevitavita szerkesztéselistamunkalap szerkesztésetörténethivatkozásoklogdellogfigyeltörölátnevezjogsértőzlevédlezárWP:AK)
Ez egy törlési javaslat megbeszélése. A cél nem feltétlenül a cikk törlése, hanem – ha lehetséges – a hibák kijavítása. Kérjük, ha hozzászólsz, kerüld a hibás érvelést és tartsd szem előtt a Wikipédia idevágó szabályait (nevezetesség, mi nem való a Wikipédiába?).

Nevezetes? A cikk nem is róla, hanem három zenei formációról szól, aminek tagja. Lehet, hogy önmagában nem is nevezetes. Koncertajánlókat találok róla, független forrást nem. A cikkben sincs. (Noha élő személyről van szó.) Piraeus vita 2018. október 25., 23:27 (CEST)

  • Symbol delete vote.svg törlendő, nincs forrás. WikimakerXAngular lightningbolt.svgvita 2018. október 25., 23:29 (CEST)
  • Symbol keep vote.svg maradjon Hozzáírtam több forrást is. A szövegben szereplő minden információhoz találtam forrást. Attól, hogy a szócikkben szereplő formációk nem hallhatók a rádióban, még lehetnek nevezetesek. Két lemezük is megjelent, számos komolyabb rendezvényen és helyszínen is felléptek már. – Dodi123 vita 2018. október 26., 00:01 (CEST)
  • Symbol keep vote.svg maradjon: jó nevek, rendes lemezek, Magyarországon és Hollandiában rendszeresen koncerteznek. Mi a gond? OsvátA Palackposta 2018. október 29., 15:51 (CET)

@Piraeus, Dodi123, OsvátA: Sziasztok! Szeretnélek ideinvitálni benneteket, ha még tudnátok egy kis időt erre a törlésire szánni. Már negyedszer ugrottam neki, hogy lezárom. Most se fog menni. Mindhármatoknak igaza van. Piraeusnak, mert a szócikk szinte elenyésző része szól Kertész Erikáról. Andrásnak, mert tényleg ismertek, koncerteznek bel- és külföldön is. Dodinak, mert nagyon jók a források amiket hozzátett, olyannyira, hogy az első csak róla szól és remekül ki lehetne egészíteni vele a szócikket, és akkor már nagyrészt a szócikk címéről szólna a szócikk is. Esetleg nem lenne valakinek kedve hozzá? :) Ha egyikőtöknek sem, akkor maradok én, hogy megmaradjon. :) Jelezzetek vissza legyetek szívesek. Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. november 7., 22:33 (CET)

  • Cikkjelölt? Piraeus vita 2018. november 7., 22:38 (CET)

@Piraeus: Nem, nem. Törlésre javasolt lap. (10.25.) Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. november 7., 22:41 (CET)

:-) Piraeus vita 2018. november 8., 07:20 (CET)

Kiegészítettem, jegyzetekkel láttam el. Természetesen még javítható, de szerintem ebben az állapotában már megtartható. Annál is inkább, mert a forrásokból kiderül, hogy a szócikk jelentős részét kitevő három formáció alapítója, zeneszerzője és énekese Kertész Erika, ezért azok életének, zenei pályafutásának fontos részei. Lényegében ezek is róla szólnak. – Dodi123 vita 2018. november 7., 23:45 (CET)

@Dodi123: Nagyon-nagyon szépen köszönöm fáradozásod! Remek lett! Mindjárt le is zárom! Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. november 8., 09:31 (CET)


A fenti megbeszélést archiváltuk. Kérjük, további hozzászólásokat már ne írj hozzá! Ezt a lapot ne szerkeszd!