Wikipédia:Törlésre javasolt lapok/Kategória:Afrikai énekesek

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Cadenas-ferme-rouge.svg Törlési megbeszélés lezárt jegyzőkönyve


Az alábbi törlési javaslatot archiváltuk. Kérjük, ezt a megbeszélést már ne módosítsd! A további hozzászólásokat a cikk vitalapjára írhatod. Ezt a lapot már ne szerkeszd!

Az eredmény: Marad, ha többen lesznek benne, bontható országokra. Alensha 2018. december 16., 10:32 (CET)

Kategória:Afrikai énekesek[szerkesztés]

(kategórialapkategórialap szerkesztésevitavita szerkesztéselistamunkalap szerkesztésetörténethivatkozásoklogdellogfigyeltörölátnevezjogsértőzlevédlezárWP:AK)
Ez egy törlési javaslat megbeszélése. A cél nem feltétlenül a cikk törlése, hanem – ha lehetséges – a hibák kijavítása. Kérjük, ha hozzászólsz, kerüld a hibás érvelést és tartsd szem előtt a Wikipédia idevágó szabályait (nevezetesség, mi nem való a Wikipédiába?).

Nem látom az előnyét ennek a kategóriának: nincs Kategória:Európai énekesek, sem Kategória:Ázsiai énekesek, az Kategória:Amerikai énekesek pedig az USA-ra vonatkozik. De nincs több foglalkozás + földrajz típusú kategória sem, ez az egyetlen, mindössze három szócikk van benne, abból az egyik nem énekes, hanem énekkar. Palotabarát vita 2018. november 8., 23:07 (CET)

Hát aztán? Énekelnek, nem labdát rúgnak :-) OsvátA Palackposta 2018. november 9., 08:19 (CET)
  • Symbol keep vote.svg maradjon Szerintem az nem érv, hogy "töröljük X kategóriát, mert amúgy sincs Y kategória". Szerintem van (lesz) haszna, érdemes ránézni az interwikikre is (különösen az angolra). Whitepixels vita 2018. november 9., 08:09 (CET)
Symbol opinion vote.svg megjegyzés Whitepixels ezeknek a törlési javaslatoknak a zöme úgy jön elő, hogy nem találok nekik párt más Wikipédiában. Ennek sem találtam, mert van ugyan en:Category:African people, de utána minden alkategóriában már csak ország szerint bontja tovább a témákat. Szerintem is így logikus: annak, hogy pl. Ázsiai labdarúgók, Európai történészek nincs sok haszna, nem elégít ki valós keresési igényeket. De ha valaki talál bármelyik Wikipédiában ugyanilyen kategóriát, szóljon. Palotabarát vita 2018. november 9., 08:21 (CET)
Symbol opinion vote.svg megjegyzés belinkeltem az interwikiket. Whitepixels vita 2018. november 9., 08:30 (CET)
Symbol keep vote.svg maradjon, szerintem. Baj nem lesz belőle. WikimakerXmessage 2018. november 11., 11:34 (CET)
Symbol keep vote.svg maradjon segít az eligazodásban. Ha majd sokan lesznek, lehet őket bontani nemzetiségek szerint. – Burumbátor Súgd ide! 2018. november 11., 11:39 (CET)

A fenti megbeszélést archiváltuk. Kérjük, további hozzászólásokat már ne írj hozzá! Ezt a lapot ne szerkeszd!