Wikipédia:Törlésre javasolt lapok/Karóczkai-Müllner Helga

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Cadenas-ferme-rouge.svg Törlési megbeszélés lezárt jegyzőkönyve


Az alábbi törlési javaslatot archiváltuk. Kérjük, ezt a megbeszélést már ne módosítsd! A további hozzászólásokat a cikk vitalapjára írhatod. Ezt a lapot már ne szerkeszd!

Az eredmény: Nem nevezetes, a szócikk több független forrással nem rendelkezik, mely az alany életét, munkásságát dolgozza fel. Törölve. Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2019. szeptember 11., 11:47 (CEST)

Karóczkai-Müllner Helga[szerkesztés]

(cikkcikk szerkesztésevitavita szerkesztéselistamunkalap szerkesztésetörténethivatkozásoklogdellogfigyeltörölátnevezjogsértőzlevédlezárWP:AK)
Ez egy törlési javaslat megbeszélése. A cél nem feltétlenül a cikk törlése, hanem – ha lehetséges – a hibák kijavítása. Kérjük, ha hozzászólsz, kerüld a hibás érvelést és tartsd szem előtt a Wikipédia idevágó szabályait (nevezetesség, mi nem való a Wikipédiába?).

Egyelőre szerintem nem nevezetes, a cikkbe belinkelt források az adott sajtótermékek kezdőlapjai, ahol dolgozott/dolgozik, nincs szó róla bennük, életének teljeskörű feldolgozása pedig pláne hiányzik. Mint újságíróról persze ad ki találatot a Google, de azok sem róla szólnak, hanem ő írta a cikkeket (a szócikk egyébként szerintem a Szoknya és Nadrág Magazin reklámkampányának a része)

  • egyelőre Symbol delete vote.svg törlendő Palotabarát vita 2019. augusztus 26., 09:54 (CEST)
  • Symbol delete vote.svg törlendő Nem látom jelét a nevezetességnek. Ha senki nem ír róla, mi nem leszünk az elsők. - Malatinszky vita 2019. augusztus 26., 23:45 (CEST)
  • kotangens vita Az oldal a munkájáról szól, mivel azzal foglalkozik. De szívesen teszek fel bővebb adatokat a családjáról, tanulmányairól, életútjáról, fontosabb életeseményeiről.
kotangens amennyiben megfelel a nevezetességi irányelvünknek, vagyis több független forrás feldolgozta az életét, és - a források feltüntetésével - bővíted a cikket, akkor jó. Ám ha maga a nevezetességi feltétel nem teljesül, akkor sajnos törölnünk kell. Vagyis nem az a lényeg, hogy beleírj még több adatot, hanem hogy bizonyítsd a cikkben a nevezetességét. Palotabarát vita 2019. augusztus 29., 13:47 (CEST)

...Megbízható forrásokkal. Apród vita 2019. augusztus 29., 13:52 (CEST)


A fenti megbeszélést archiváltuk. Kérjük, további hozzászólásokat már ne írj hozzá! Ezt a lapot ne szerkeszd!