Wikipédia:Törlésre javasolt lapok/Jewel Quest 3

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Cadenas-ferme-rouge.svg Törlési megbeszélés lezárt jegyzőkönyve


Az alábbi törlési javaslatot archiváltuk. Kérjük, ezt a megbeszélést már ne módosítsd! A további hozzászólásokat a cikk vitalapjára írhatod. Ezt a lapot már ne szerkeszd!

Az eredmény: Feltételezem, hogy az összevonás augusztus 1-je óta megtörtént már (ha nem, az is jelent valamit), úgyhogy a cikket most átirányító lappá alakítom, a TMB-t meg lezárom. --Malatinszky vita 2013. október 19., 19:30 (CEST)

Jewel Quest 3[szerkesztés]

(cikkcikk szerkesztésevitavita szerkesztéselistamunkalap szerkesztésetörténethivatkozásoklogdellogfigyeltörölátnevezjogsértőzlevédlezárWP:AK)

Játékleírás egy olyan játékról (A Wikipédia-szócikkek nem használati útmutatók), amely valószínűleg önmagában nem nevezetes. A Jewel Quest-sorozatról szóló szócikkben elegendő lenne megemlíteni. HG vita 2013. augusztus 1., 10:48 (CEST)

Symbol merge vote.svg összevonandó ahogy HG javasolta. --Rodrigó 2013. augusztus 2., 08:26 (CEST)

Symbol keep vote.svg maradjon Bár a kiírásba tett link erre utal, a cikk nem használati útmutató. Azokra a cikkekre mondjuk, hogy használati utasítás, amikor az van leírva, hogy melyik gombot nyomd meg, hogy kinyíljon a nemtudommi és ezért kapsz tíz nemtudommit... Emellett rengeteg játék többedik részeiről van szócikk. Rendesen vannak formázva, egy-egy forrással alátámasztva. Szerintem elfér kategória, de a táblázatos rész törlendő.- RepliCarter Nuvola weather sunny.svg Hagyj üzenetet 2013. augusztus 24., 20:40 (CEST)

Symbol merge vote.svg összevonandó, önmagában valóban nem nevezetes. A megadott források közül az egyik nem működik, a másik magát a játékot linkelik. Nem találok olyan forrást, ami feldolgozná. Piraeus vita 2013. szeptember 25., 08:56 (CEST)

A többség az összevonást javasolta, s úgy tűnik, további észrevétel nem érkezik. Tisztelettel megkérnék tehát egy hozzáértő szerkesztőt, hogy végezze el ezt a – jelek szerint – nem túl hálás feladatot. Köszönettel, --Regasterios vita 2013. október 5., 21:27 (CEST)


A fenti megbeszélést archiváltuk. Kérjük, további hozzászólásokat már ne írj hozzá! Ezt a lapot ne szerkeszd!