Wikipédia:Törlésre javasolt lapok/J-Pimp

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Cadenas-ferme-rouge.svg Törlési megbeszélés lezárt jegyzőkönyve


Az alábbi törlési javaslatot archiváltuk. Kérjük, ezt a megbeszélést már ne módosítsd! A további hozzászólásokat a cikk vitalapjára írhatod. Ezt a lapot már ne szerkeszd!

Az eredmény: Hoax, törölve. Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. július 18., 22:55 (CEST)

J-Pimp[szerkesztés]

(cikkcikk szerkesztésevitavita szerkesztéselistamunkalap szerkesztésetörténethivatkozásoklogdellogfigyeltörölátnevezjogsértőzlevédlezárWP:AK)
Ez egy törlési javaslat megbeszélése. A cél nem feltétlenül a cikk törlése, hanem – ha lehetséges – a hibák kijavítása. Kérjük, ha hozzászólsz, kerüld a hibás érvelést és tartsd szem előtt a Wikipédia idevágó szabályait (nevezetesség, mi nem való a Wikipédiába?).

Eléggé úgy néz ki, hogy kacsával van dolgunk. A magyaron kívül az összes wikiről törölték a cikket, az nlwikin pedig ezt a megbeszélést találtam, amire egy éve egy holland admin fel akarta hívni a figyelmet, de nem sikerül. Az oldal arról szól, hogy egy floridai úriember (zokniaival és IP-címeivel) hoaxokat készített több wikik, melyekben magáról híres zenészként, vagy akár haiti hercegként ír. A hollandok készítettek egy listát a használt címekről és zoknikról, közülük pár nálunk is megfordult (ez mondjuk megmagyarázza, miért volt olyan magyartalan). Ezért javaslom a cikk a nevezetesség hiánya miatt javaslom a cikk törlését. – balint36 🚌 buszmegálló 2018. július 12., 01:17 (CEST)

  • Symbol delete vote.svg törlendő, borzalmas. Ha tényleg így van, akkor javaslom az úriember kitiltását wiki-szerte. – KoBeAt Nuvola apps agent.svg üzenet 2018. július 12., 07:33 (CEST)
Ha mégis valami elkerülte a figyelmemet, akkor mások még időben figyelmeztethessenek. – balint36 🚌 buszmegálló 2018. július 12., 10:05 (CEST)
  • Symbol delete vote.svg törlendő A források használhatatlanok, önjelölt "világhíres" rapper. Erősen hoaxgyanús. Csuja 2018. július 13., 11:02 (CEST)
  • Symbol delete vote.svg törlendő Tényleg törölték már minden nyelvű Wikipédiáról, kivéve a magyart. – Tudor987 vita 2018. július 15., 12:05 (CEST)

Vigyor tartsd, Nem hoax. --Delray Beach Police DepartmentMaster of Ceremony 2018. július 17., 5:18 (CEST)

Na, megtalálta a törlési megbeszélést. Jobb lett volna, ha nem is ír ide, mint hogy lebuktassa magát :P – balint36 🚌 buszmegálló 2018. július 17., 23:21 (CEST)

A fenti megbeszélést archiváltuk. Kérjük, további hozzászólásokat már ne írj hozzá! Ezt a lapot ne szerkeszd!