Wikipédia:Törlésre javasolt lapok/Herczeg Zoltán

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Cadenas-ferme-rouge.svg Törlési megbeszélés lezárt jegyzőkönyve


Az alábbi törlési javaslatot archiváltuk. Kérjük, ezt a megbeszélést már ne módosítsd! A további hozzászólásokat a cikk vitalapjára írhatod. Ezt a lapot már ne szerkeszd!

Az eredmény: Másolmány innen, áttettem a jogsértőek közé. Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2019. szeptember 16., 14:29 (CEST)

Herczeg Zoltán[szerkesztés]

(cikkcikk szerkesztésevitavita szerkesztéselistamunkalap szerkesztésetörténethivatkozásoklogdellogfigyeltörölátnevezjogsértőzlevédlezárWP:AK)
Ez egy törlési javaslat megbeszélése. A cél nem feltétlenül a cikk törlése, hanem – ha lehetséges – a hibák kijavítása. Kérjük, ha hozzászólsz, kerüld a hibás érvelést és tartsd szem előtt a Wikipédia idevágó szabályait (nevezetesség, mi nem való a Wikipédiába?).

Láthatólag rengeteg munkája van benne a szerzőnek, de sajnos jelen formájában ez egy reklám, egyáltalán nem hasonlít lexikoncikkre, és valószínűleg jogsértő is (pl. ez egy az egyben át lett emelve; a többi forrást nem ellenőriztem). A cikk alanya is a törlését kérte (2019091010003506). Minimum újra kellene írni a folyószöveges részeket. Tgrvita 2019. szeptember 10., 10:57 (CEST)

Symbol delete vote.svg törlendő tekintve, hogy másolmány, illetve a cikk alany kérését támogatva. --PallertiLapin.svgthe cave of Caerbannog 2019. szeptember 10., 11:44 (CEST)

Symbol opinion vote.svg megjegyzés Akkor újra kellene írni pl az angol szócikk alapján vagy a források alapján, ha meg jogsértő, akkor szerintem arra az oldalra feltenni, a megfelelő sablonnal. Egyértelműen nevezetes személy, mint tudjuk a nevezetesség meg nem kívánságműsor. Ilyen alapon (kérés) nem támogatom a törlését. A tmb-t tekintve Symbol keep vote.svg maradjon, ha jogsértő, akkor annak megfelelően kell eljárni. – Gerry89 vita 2019. szeptember 10., 13:19 (CEST)

  • Symbol delete vote.svg törlendő: ha másolmány, akkor minek süketelünk itt? OsvátA Palackposta 2019. szeptember 15., 11:49 (CEST)

A fenti megbeszélést archiváltuk. Kérjük, további hozzászólásokat már ne írj hozzá! Ezt a lapot ne szerkeszd!