Wikipédia:Törlésre javasolt lapok/Heinz Siebert

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Cadenas-ferme-rouge.svg Törlési megbeszélés lezárt jegyzőkönyve


Az alábbi törlési javaslatot archiváltuk. Kérjük, ezt a megbeszélést már ne módosítsd! A további hozzászólásokat a cikk vitalapjára írhatod. Ezt a lapot már ne szerkeszd!

Az eredmény: A szócikk feljavítva, a nevezetesség forrásokkal igazolva. Megmaradt. Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2019. december 9., 12:18 (CET)

Heinz Siebert[szerkesztés]

(cikkcikk szerkesztésevitavita szerkesztéselistamunkalap szerkesztésetörténethivatkozásoklogdellogfigyeltörölátnevezjogsértőzlevédlezárWP:AK)
Ez egy törlési javaslat megbeszélése. A cél nem feltétlenül a cikk törlése, hanem – ha lehetséges – a hibák kijavítása. Kérjük, ha hozzászólsz, kerüld a hibás érvelést és tartsd szem előtt a Wikipédia idevágó szabályait (nevezetesség, mi nem való a Wikipédiába?).

Lajos52-féle játékvezetős szócikk. A szóban forgó személy nem tűnik nevezetesnek. Született, élt, vezetett néhány labdarúgómeccset, de úgy tűnik (legalábbis a szócikkből), csak saját hazájában (a dewikin sem tartottál fontosnak írni róla). A megadott két forrásból az egyik halott, a másikban meg nem dolgozták fel az életét relevánsan (de ha ott meg is történt volna, az akkor is csak egy darab elfogadható forrás lenne), pontosabban pont annyira foglalkoztak vele, mint bárki mással abban az adatbázisban. Nem tűnik nevezetesnek, így Symbol delete vote.svg törlendő. Hungarikusz Firkász Ide írkássz! 2019. december 2., 07:46 (CET)

Symbol keep vote.svg maradjon A kiírás pillanatában tényleg nem tűnt nevezetesnek, mert fontos információk nem voltak benne. A haláláról a DFB, a német labdarúgó-szövetség is beszámolt. Mostmár ez a halálozás forrása. Továbbá a cikkben nem szerepelt, hogy 1968 és 1970 között nemzetközi játékvezető volt, FIFA bíró volt és három válogatott mérkőzést vezetett. Ezek miatt érdemes megtartani a cikket. - Csurla vita 2019. december 2., 09:03 (CET)

Köszi az utánajárást! Hungarikusz Firkász Ide írkássz! 2019. december 2., 09:05 (CET)

A fenti megbeszélést archiváltuk. Kérjük, további hozzászólásokat már ne írj hozzá! Ezt a lapot ne szerkeszd!